Egyéb

Mars a Vízöntőbe lép: a felszabadulás pillanata

A Mars 2018. május 16-án, szerdán átlép a Vízöntő jegyébe, s mint valamiféle magányos, harcos amazon kezdi el az egyént ébresztgetni. Mindenkit. Világi bolygónk segít abban, hogy feltöltődjünk, jobban érezhessük magunkat a bőrünkben.

mars-vizontoÖnfejűséget idéz elő, függetlenségre való vágyat generál, nem hétköznapi, nem átlagos célok felé való törekvést ösztönöz a Vízöntő Mars. Egészen különleges, extrém vágyak tűnhetnek fel a színen… Forradalmár, újító, kreatív, néha meglehetősen kiszámíthatatlan dolgokkal fogunk előrukkolni.


Most vált jegyet az Uránusz is! Részletek itt!


Ha úgy érezzük, valamiféle magasabb szellemi, idealisztikus célok felé törekszünk, az nem véletlen. Az a Vízöntő Mars hatása… Mars tele van tüzes, kifelé áramló energia hatással. A Vízöntőben – mivel ez szaturnikus jegy -, a Mars nem lesz annyira elemében, ugyanakkor megtalálja azt, amit keres. Felszabadultság, könnyebbség, jövőkép formálás. megvalósítható célok kitűzése. Így pedig végül segíti az egyén megújulását. Értékeljük az elmúlt hónapokat, nézzük meg, mi volt és nem volt jó, és szelektáljunk. Tartsuk meg a hasznos dolgokat.   Ami lényegtelen, azt bátran dobjuk ki.

Sok sikert!

Személyes vagy online konzultációra bejelentkezés Nórához: 06 70 311 6125

Kérlek, like-old és oszd meg, segítsd a barátaid, ismerőseid fejlődését, ismeretszerzését! Köszönöm!
0

1 thought on “Mars a Vízöntőbe lép: a felszabadulás pillanata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..