Egyéb

Uránusz a Bikába lép | 2018. május 15.

2018. május 15-én az Uránusz – 7 évnyi Kosban tartózkodását megelégelve – a Bika jegyébe lép, meghódítja azt és egészen jól érzi majd magát.

Ebben a jegyben a materiális lét alapjaiért felelős, anyagi és pénz jellegű motívumokkal lesz felruházva. Uránuszunk 2026. április 26-ig  kaptat a Bika jegyében, hozzávetőleg 8 éves tranzitban.

Uránusz igazi forradalmár, így, amilyen változást hoz, az forradalmi jelleggel söpör végig  társadalmon és bizony a politikán is. A pénzügyi forradalom sokféle formában mutatkozik majd meg, sok meglepetést okozva nekünk. Minden, amit érint és megérint, az bizony szignifikánsan jelen lesz életükben – tartósan. Árfolyamok, tőzsdei mozgások hullámvasútja, országok gazdasági csődje vagy épp meglepő felemelkedése egyaránt megfigyelhető majd. Megerősödnek végképp vagy drasztikusan elbuknak a kriptovaluták. Ez itt és most, 2018-ban furán és valótlanul hangzik, ennek ellenére ezek a kérdések kerülnek fókuszba 2026-ig.

Az uránuszi energiák nem csak globális transzformációt hoznak, hanem minden birtokolt vagyonra is hatással lesznek: saját ingatlanra, gépjárműre, bankszámlára, befektetésekre.

Uránusz jegyváltása fájdalmas időszakot is jelezhet, meglepő gyorsasággal pörögnek a különféle események, kapkodhatjuk a fejünket jobbra és balra.


Ugyanezen a napon a Mars is jegyet vált, részletek itt!


Ám, ne feledjük, minden viharban vannak felhők, eső, villámlás, ám minden vihar után kisüt a nap. A változás szele már most is körbeleng bennünket:

– Brexit
– klímaváltozás
– bizonytalan Kriptovaluták
– társadalom elégedetlensége a kormányokkal, vezetőkkel szemben
– közösségi finanszírozó kampányok
– változó költési szokások
– eltúlzott mértékű hitelek, eladósodás

A sor végtelen. Összességében azonban elmondható, hogy mikro és makro szinten a különféle hatások azonosak.

Pénz vagy szabadság?

Te melyiket választanád? Aki függ a pénztől, nem lehet szabad. Aki nem függ a pénztől… vajon szabad? Akinek nincs vagy csak kevés, többet akar. Akinek sok van, az pedig még többet szeretne. Milyen pénzügyi függőségek keseríthetik a mindennapokat? Hitel a házon, kocsin, nyaralón – rosszabb esetben még a TV-n és a mosógépen is. Vállalj sok gyereket vegyél fel jelzáloghitelt. Adózási rendszer, ami kecsegtető sok gyerek estén, de egy gyerek nagyon sok áldozatot kíván. Bankkártyahitelek. Elszabadult ingatlan árak, és ha vársz a vétellel, valószínűleg egyre drágábban jutsz majd hozzá.

Félhetünk és reménykedhetünk is: Uránusz a Bikában felborogatja az anyagi ideológiákat.

Uránusz jövője és jelenje

Az Uránusz behúzza a jövőt a jelenbe, gyorsan, drasztikusan, gyakorta minden átmenet nélkül. Ezért is sokkoló az, ami most következhet. Épp ezért az egyetlen élhető döntés az, ha a változásnak maximálisan engedünk – hadakozás helyett. Akkor is, ha mindent akarunk, csak változást nem. Ellenállni ebben az időszakban botor gondolat, az ellenállás hatalmas energiaveszteség, és sehová sem vezet.

Meg kell érteni és el kell fogadni, hogy minden változás értünk van.

Uránusz és az új uralkodók: ebből jó sok lesz!

Uránuszhoz mindig köthető egy új vezető, uralkodó, király, irányító.
A mitológiában Uránusz uralkodását fia, Szaturnusz vette át, persze némi harc után… miután apját megtámadta.
Az Uránusz ciklusváltásai magukkal hozzák az addigi vezetés leváltását, így pedig egy új érkezését. Akinek mennie kell, annak ez rossz hír. Aki jön, az tartósan tud okosan uralkodni.

Uránusz történelem

Az Uránusz a Naprendszer hetedik bolygója. Óriásbolygó, a harmadik legnagyobb átmérőjű és a negyedik legnagyobb tömegű.

Az Uránusz felfedezését 1781. március 13-ra datáljuk. Ekkor pillantotta meg először Sir William Herschel. Azóta tudjuk, hogy a bolygót előzőleg 1690 és 1771 között legalább hússzor regisztrálták, de mindannyiszor csillagnak vélték. Az elmozdulását pedig mérési hibának. Herschel eleinte nem volt tisztában vele, hogy a Naprendszer egy eddig ismeretlen bolygóját fedezte fel, először üstökösként azonosította az égitestet.

Nem tartott sokáig, mire a csillagászok felismerték e felfedezés jelentőségét. Sir William eredetileg támogatójáról, III. György angol uralkodóról nevezte el a bolygót, a Georgium Sidus (György csillaga) név azonban nem talált lelkes fogadtatásra a világ többi részén. Lalande azt javasolta, hogy a felfedezőről nevezzék el, végül Johann Elert Bode német csillagász elképzelése kerekedett felül, az Uránusz (Οὐρανός latinosított neve), ami így jobban illeszkedett a többi bolygó ógörög-latin elnevezéseinek sorába). Uránosz az atyja Kronosznak, amely Szaturnusz görög megfelelője, az ég ura.

Sok sikert!

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: 06 70 311 6125 (Skype-on és Viber-en is)

Kérlek, like-old és oszd meg, segítsd a barátaid, ismerőseid fejlődését, ismeretszerzését! Köszönöm!
0

1 thought on “Uránusz a Bikába lép | 2018. május 15.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..