2024, asztrológia, ez + az, horoszkóp, tranzit

Vénusz a Vízöntőben ♁♒ Jöhet a szerelem! 2024. II. 16.

Cigánykártya tanfolyam Nórával 2024. ápr. 6-7.

Blogra dobta: Szatmári Nóra
Heti Taroszkóp minden csillagjegynek II. 12-től – videó
Heti Cigánykártya jóslat minden napra II. 12-től – videó

A Vénusz átlép a Vízöntő jegyébe, ahol tárt karokkal várják, és beteljesítheti sok egyedülálló férfi és nő titkos vágyát… Vénusznak rettentően jót tesz ez a jegyváltás, s hab a tortán, hogy a Plútó és a Mars is a Vízöntőben tartózkodnak – kéz a kézben. A Vénusz nem engedhette szabadon jótékony energiát, de most igen!

Tarot tanfolyam Nórával 2024. április 13-14.

A légies Vízöntőben járó Vénusz segíti a könnyű ismerkedést, a gyors egymásra hangolódást, és annak a felfedezését, hogy a zord külső mögött is milyen fantasztikus lélek bújhat meg.

Horoszkóp és Tarot elemzések Nórával.
Időpont foglalás: +36 70 3116125

Irány az ismeretlen, a felfedezés lehetősége, az ismerkedés hetei, a szerelem kiteljesedésének időszaka! Ami eddig akadozott, az most lendületbe jön, érdemes kipiszkálni a fogaskerekek közül a porszemeket. Ez utóbbi kiemelten igaz a párkapcsolatban élőkre, hiszen ott most más típusú figyelemre és törődésre lesz szükség, esetleg több együtt töltött időre, kedvességre.

Mottó a következő hetekre: Az Életem Végre Irányba Áll!

Olyan érzeted lehet, mintha megszelídülnél, kiegyensúlyozottabbá és befogadóbbá válnál. Akár – látszólagos – ok nélkül is.

ITT AZ IDŐ új kapcsolatok keresésére, megalapozására, okos felépítésére. Légy bátor és ismerkedj! A most következő napok a szingliknek, magányosoknak, párkeresőknek (ki, hogyan nevezi ezt az állapotot…)  KEDVEZ nagyon!

Merj tenni valamit önmagadért. Mondj igent minden randi felkérésre, ismerkedős estre, egy közös kávéra, társasági életre. Nem tudhatod, mely irányból érkezhet hozzád a szerelem.

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: +36 70 311 6125

Szatmári Nóra vagyok, asztrológus, tarotológus, mentális segítő, bestseller könyves író, alkotó, a biborcsillag.hu blog alapítója és írója. Diplomáimat a Külkereskedelmi Főiskolán, a Kodolányi János Egyetemen, majd 2022-ben a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. De… ezek csak címkék, és javarészt nekem fontosak. Sokkal lényegesebbnek tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat és tudásodat képes vagy felhasználni önmagad fejlesztésére és életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet adom tovább, hatékony módszerekkel.

Ezt is olvasd el és ismerd meg további gondolataimat:
🟥 Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
🟧 Az elnyomó emberek 10 ismérve
🟨 Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
🟩 Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
🟦 Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
🟪 Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
🟫 Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
⬛ Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
⬜ 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!

🟥 Depressziós vagy? Szerintem nem! Megmondom, mi vagy!
🟧 Átok? Rontás? Negatív energia? Van ellenszer!
🟩 Házszentelés, lakásszentelés, tértisztítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .