2023, asztrológia, ez + az, horoszkóp, tranzit

Vénusz-Neptun trigon: 2023. XII. 21-29.

Csücspont: december 25.

2024 Kínai horoszkóp: Sárkány éve 📽

Blogra dobta: Szatmári Nóra
Taroszkóp 2024 📽 + Cigánykártya jóslás 2024 📽
TÍZMILLIÓSZOROS napok 2024-ben

Mit üzen nekünk ez a fényszög? Pici megpihenést, a lazsálás lehetőségét. És ez így a karácsonyi szezonban akár bíztató is lehet! 🤪 A következő röpke időszak során kicsit könnyebb rendezni a bonyolult emberi kapcsolatokat, főleg a szerelmi alapokon nyugvókat. Ám fontos: aki menni akar ezekben a napokban, azt engedjük el, különben hosszas harc indulhat útnak.

Az érzelem és a romantika középpontba kerülnek. Hangulatunk emelkedettebb, kíváncsibbak leszünk, jobban érdeklődünk a művészetek és különlegességek iránt, közben felfedezhetünk magunkban rejtett művészi hajlamokat. Azok, akik művészettel, tervezéssel, alkotó folyamatokkal foglalkoznak, nagy dolgok alapköveit tehetik le. Itt az esztétika, az egyediség ötvözete különleges sikert hoz, aki pedig mindezt át tudja helyezni üzleti alapokra, hosszú távon profitálhat az adott dologból.

Horoszkóp és Tarot elemzések Nórával.
Időpont foglalás: +36 70 3116125

Izgalmas találkozásokat is hozhat ez a pár nap, ha randi meghívás érkezik, mondj igent bátran 😃 Itt főleg az első randi sikerének van kiemelkedően jó esélye. Fontos, hogy felejtsd el az álarcokat, azt mutasd a másiknak, aki vagy. Ha azzal futsz neki a kapcsolatnak, hogy már az első lépés is sántít, ne csodálkozz, hogy csalódnod kell. És nem a másikban kell csalódnod, hanem önnön magadban.

Elmaradhatatlan energiaforrás a csuklódon💰: Bőség kristály karlánc & Áldás kristály karlánc & Hála kristály karlánc

A fentiek mellett kiemelten javallott a fizikai test ápolása! Nyűgösködés vagy valamilyen tompa fájdalom felbukkanása esetén feltétlenül fordulj orvoshoz! Elsősorban olyan dolgokat tegyél, amik nem kívánnak nagyfokú fizikai aktivitást és erőfeszítést.

Nőni fog benned az együttérzés mások iránt, lehet, hogy most nem ódzkodsz majd az önkéntes munkától sem. Csatlakozhatsz egy jótékonysági projekthez vagy szervezethez.

Asztrológusodat & tanácsadódat itt éred el: +36 70 3116125

szatmári nóra

Szatmári Nóra vagyok, asztrológus, tarotológus, mentális segítő, bestseller könyves író, alkotó, a biborcsillag.hu blog alapítója és írója. Diplomáimat a Külkereskedelmi Főiskolán és a Kodolányi János Egyetemen, majd 2022-ben a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. De… ezek csak címkék, és javarészt nekem fontosak. Sokkal lényegesebbnek tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat és tudásodat képes vagy felhasználni önmagad fejlesztésére és életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet adom tovább, hatékony módszerekkel.

Már Instán és Youtube-on is:

❤️ Instagram: itt
🧡 Youtube: itt
💙 Facebook: itt

Ezt is olvasd el és ismerd meg további gondolataimat:
🟥 Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
🟧 Az elnyomó emberek 10 ismérve
🟨 Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
🟩 Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
🟦 Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
🟪 Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
🟫 Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
⬛ Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
⬜ 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!

🟥 Depressziós vagy? Szerintem nem! Megmondom, mi vagy!
🟧 Átok? Rontás? Negatív energia? Van ellenszer!
🟩 Házszentelés, lakásszentelés, tértisztítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .