2023, asztrológia, ez + az, horoszkóp, tranzit

Mars – Neptun trigon: 2023. XI. 4-24.

Csúcspont: november 17.

♏🌞 Novemberi horoszkóp 📽

Blogra dobta: Szatmári Nóra
Heti Taroszkóp minden csillagjegynek X. 30-tól – videó
Heti Cigánykártya jóslat minden napra X. 30-tól – videó

A Mars – Neptun trigon hatásban sok kommunikáció, a külvilággal kapcsolatos érzések és megnyilvánulások jelennek meg. Ebben a periódusban sokan vissza fognak vonulni, nem mindenki akar reflektorfényben tündökölni, a nyilvános fellépések iránti vagy csökkenőben van. El kell fogadni azt, ha valaki szeretne halkan visszahúzódni, és nem mutat vágyat arra, hogy egy társaság középpontja vagy akár irányítója legyen.

Egy barátodnak, rokonodnak segítségre van szüksége? Adj megoldást ajándékba!

Sokan lesznek, akik önmagukat háttérbe szorítják, és szívesen adakoznak, segítenek vagy épp részt vesznek valamilyen jótékonysági folyamatban. Akinek nem kenyere az önkéntes munka – de kell ilyet valamiért csinálnia -, az most teljesítse ezt a feladatot, mert könnyebben telik az idő és jók lesznek a begyűjtött tapasztalatok. Betegséget ez a fénysög nem jelez, viszont a fáradékonyság többször felüti a fejét a megszokottnál.

Érdemes hallgatni a megérzésekre, – ez főleg azokra igaz, akik egyébként ezt nem szokták megtenni. Lehet szó bármely életterületről, az ösztönösség most kifizetődik.

❤️💛💚 A Mars – Neptun trigon tranzit serkenti az érzékiségét, növeli a kreativitását és fejlődik a közösségi szellem, több lesz a csapatmunkában elérhető cél. Sokan fogják tudni élvezni azt a láthatatlan, erős mágneses vonzerőt, ami ideálissá teszi ezt az időszakot a szenvedélyes románcokhoz. A szexuális alapon nyugvó találkozások intenzívek lesznek, és sok tanítást, feloldozást hoznak a résztvevőknek. Ha ekkor ejted meg valakivel az első randit, aligha valószínű, hogy egy bonyolult embert vonz be magadnak, annál inkább nő az esély egy tiszta és spirituális gondolatokkal rendelkező személy felbukkanására.

🫶 Tarot és cigánykártya olvasás, horoszkóp elemzés a cikkek írójával a Két Ösvény Klubban vagy online!

‼ Ez a tranzit nem túl erős, de tud motiválni arra, hogy kreatívabbá váljunk, javuljon a ritmusérzékünk, megmozduljunk, táncoljunk, sportoljunk. vonzani fog minket az alkotóművészet. Erős késztetést érezhetünk arra is, hogy vallásos vagy spirituálisabb tevékenységekben vegyünk részt, szívesen megyünk idegen társaságba. Ez a periódus remek alkalom arra, hogy többet megtudj arról, hogyan hat az asztrológia az életedre, a környezetedre és a világra. Miért? Mert sokkal ösztönösebben leszel kapcsolatban a láthatatan energiákkal és rezgésekkel.

Horoszkóp és Tarot elemzések Nórával.
Időpont foglalás: +36 70 3116125

Ha meg kell vívnod egy csatát, azt nem karddal, hanem kedveskedéssel nyerheted meg. Állj ki az elesettekért, és nagy megbecsülésben lesz részed. A jótékonysági vagy emberi jogi ügyek kiemelt fókuszt kaphatnak.

Sok sikert, bármelyik utat választod is!

Asztrológusodat & tanácsadódat itt éred el: +36 70 3116125

Szatmári Nóra vagyok, asztrológus, tarotológus, mentális segítő, bestseller könyves író, alkotó, a biborcsillag.hu blog alapítója és írója. Diplomáimat a Külkereskedelmi Főiskolán, a Kodolányi János Egyetemen, majd 2022-ben a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. De… ezek csak címkék, és javarészt nekem fontosak. Sokkal lényegesebbnek tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat és tudásodat képes vagy felhasználni önmagad fejlesztésére és életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet adom tovább, hatékony módszerekkel.

Ezt is olvasd el és ismerd meg további gondolataimat:
🟥 Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
🟧 Az elnyomó emberek 10 ismérve
🟨 Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
🟩 Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
🟦 Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
🟪 Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
🟫 Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
⬛ Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
⬜ 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!

🟥 Depressziós vagy? Szerintem nem! Megmondom, mi vagy!
🟧 Átok? Rontás? Negatív energia? Van ellenszer!
🟩 Házszentelés, lakásszentelés, tértisztítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .