2023, asztrológia, ez + az, horoszkóp, tranzit

Mars a Mérleg jegyébe lép | 2023. augusztus 27-től

Vénusz ♀ – Jupiter ♃ kvadrát
Most zajlik! (videó)

Blogra dobta: Szatmári Nóra
Heti Taroszkóp minden csillagjegynek VIII. 21-től – videó
Heti Cigánykártya jóslat minden napra VIII. 21-től – videó

A Mars jegyet vált, belép a Mérlegbe, – ahol nem igazán találja majd a helyét. Bár, rálelhet a nyugalomra, de csupán némi kompromisszummal… Mindenképpen változást hoz egyénileg és globálisan egyaránt. A Mars a cselekvés és az energia bolygója, jól ismert tüzes és határozott természetéről. A Mérleg viszont egyensúlyra és harmóniára törekszik. E két eltérő erő kapcsolódása igen egyedülálló dinamikát hoz létre. Legfőbb feladat talán az, hogy egyensúlyt teremtsünk a magabiztosságunk (akarat, eltökéltség, bátor kinyilvánítások, önálló cselekvés) és a csendesség, megbékélés (harmónia, partnerség, együttműködés) között.

2 napos gyakorlati Tarot képzés Nórával!
Ajándék könyv, kártya, jegyzetfüzet toll!

Ezen égi hatás augusztus 27. és október 12. között van jelen.

Ez az állapot semminek sem kedvez, legfőképpen az akaratnak és a cselekvőerőnek nem, úgy érezhetjük, talajt vesztünk, lebegünk, miközben stabilitásra vágynánk. Szélsőséges helyzetek, váratlan problémák sokaságát kell eltűrnünk. A döntéseket elodázzuk, a spontaneitás írmagját sem találjuk.

6 és fél hét alatt jut el a Mars egy újabb jegyváltásig, és nem fogja megkönnyíteni a dolgunkat ebben az időszakban. Szinte üldözni fog minket az emberi kapcsolatok témája, állandóan meg akarunk oldani valamilyen problémát, és ehhez képest inkább még több konfliktus generálódik körülöttünk.

Horoszkóp, Név- és Tarot elemzések Nórával.
Időpont foglalás: +36 70 3116125
Online és személyesen is!

Ezekben a hetekben csak a nagyon bátrak szakítsanak, váljanak, konfrontálódjanak – gyakorlatilag nehéz lesz nyert pozícióba kerülni. Mivel látványosan csökkenhet a céltudatosság és az elhivatottság, így az aktuális célok kivitelezésében megakadhatunk, sőt, néhányan meg is futamodnak majd 😢

Nehéz lehet, de igyekezzünk ráhangolódni a másokkal való kapcsolatainkra, szeretteink szükségleteire. Jobb, ha egyébként inkább egészséges kapcsolatokat tartunk fenn és építünk ki, mintha a régi rosszakat istápolgatnánk.

2 napos gyakorlati Cigánykártya képzés Nórával!
Ajándék kártya, jegyzetfüzet toll!

Jó hír viszont, hogy van ebben a tranzitban kreativitás és művészi önkifejezés. Inspiráció érkezhet egy űj hobbihoz, múvészeti tevékenységhez, vagy akár új vállalkozói irány kiépítéséhez.

A Mérleg Mars megsegíti a termelékenységet és a céljainkra való összpontosítást. Mindemelett a Mérleg Mars kihívásokkal is tele van, mert nehéz lesz azonos hullámhosszra kerülni másokkal. Tudatosan el kell kerülni a konfliktusokat.

Kitartást és erőt kívánok!

Nóra

Személyes vagy online konzultációra bejelentkezés Nórához: +36 70 3116125

Szatmári Nóra vagyok, asztrológus, tarotológus, mentális segítő, bestseller könyves író, alkotó, a biborcsillag.hu blog alapítója és írója. Diplomáimat a Külkereskedelmi Főiskolán és a Kodolányi János Egyetemen, majd 2022-ben a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. De… ezek csak címkék, és javarészt nekem fontosak. Sokkal lényegesebbnek tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat és tudásodat képes vagy felhasználni önmagad fejlesztésére és életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet adom tovább, hatékony módszerekkel.

Ezt is olvasd el és ismerd meg további gondolataimat:
🟥 Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
🟧 Az elnyomó emberek 10 ismérve
🟨 Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
🟩 Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
🟦 Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
🟪 Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
🟫 Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
⬛ Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
⬜ 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!

🟥 Depressziós vagy? Szerintem nem! Megmondom, mi vagy!
🟧 Átok? Rontás? Negatív energia? Van ellenszer!
🟩 Házszentelés, lakásszentelés, tértisztítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .