2023, asztrológia, ez + az, hold, holdnaptár

Hold – Neptun együttállás 2023. VIII. 4-5. (videó)

Chiron retrográd 2023. VII. 23. (videó)
Aki gyógyulna lelkileg, annak szól!

Blogra dobta: Szatmári Nóra
Heti Tarot jóslat minden horoszkóp jegynek VII. 31-től – videó
Heti Cigánykártya előrejelzés minden napra VII. 31-től – videó

A Hold – Neptun együttállása rövid, de velős hatásokat rejt. Zavarba ejtően be leszünk hangolva a legfinomabb rezgésekre, ám, ezek könnyen sebezhetővé tehetnek mindenkit – bármivel és bárkivel szemben. Azt érezhetjük, hogy minden gondolatot, érzést magunkra veszünk, már-már gyanakvóan tekintünk körbe, és akár egy-két apróbb megjegyzést is sértésként élünk meg. Rengeteg lesz az információ, ezekből pedig a valódi és lényeges dolgok kiszűrése óriási feladat lesz mindenki számára.

Ez a hatás augusztus 4-én indul és 5-én zárul. Közben a Hold este a Marssal szembenállást, az Uránusszal szextilt alkot, a Hold és a Neptun éjjel állnak legközelebb egymáshoz, ekkor másfélkvadrátban lesznek a Nappal, és szextilban a Plútóval, mire a nap 5-én delel a Hold maga mögött hagy mindent és járja gyors útját tovább.

Öt perces asztrológiai elemzés a témáról a videóban:

Asztrológusodat & tanácsadódat itt éred el: +36 70 3116125

Szatmári Nóra vagyok, asztrológus, tarotológus, mentális segítő, bestseller könyves író, alkotó, a biborcsillag.hu blog alapítója és írója. Diplomáimat a Külkereskedelmi Főiskolán, a Kodolányi János Egyetemen, majd 2022-ben a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. De… ezek csak címkék, és javarészt nekem fontosak. Sokkal lényegesebbnek tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat és tudásodat képes vagy felhasználni önmagad fejlesztésére és életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet adom tovább, hatékony módszerekkel.

Ezt is olvasd el és ismerd meg további gondolataimat:
🟥 Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
🟧 Az elnyomó emberek 10 ismérve
🟨 Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
🟩 Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
🟦 Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
🟪 Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
🟫 Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
⬛ Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
⬜ 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!

🟥 Depressziós vagy? Szerintem nem! Megmondom, mi vagy!
🟧 Átok? Rontás? Negatív energia? Van ellenszer!
🟩 Házszentelés, lakásszentelés, tértisztítás

A Hold – Neptun együttállása rövid, de velős hatásokat rejt. Zavarbaejtően be leszünk hangolva a legfinomabb rezgésekre, ám, ezek könnyen sebezhetővé tehetnek mindenkit – bármivel és bárkivel szemben. Azt érezhetjük, hogy minden gondolatot, érzést magunkra veszünk, már-már gyanakvóan tekintünk körbe, és akár egy-két apróbb megjegyzést is sértésként élünk meg. Rengeteg lesz az információ, ezekből pedig a valódi és lényeges dolgok kiszűrése óriási feladat lesz mindenki számára. Amennyire növeli az érzékenységet ez a tranzit, olyannyira a zavarodottság szintjét is megemelheti. Akár zavaró is lehet az, hogy érzékelhetjük mások gondolatait és lelki állapotukat, és ettől nagyon kényelmetlenül vagy akár rosszul is érezhetjük magukat. A megtévesztés gyakori vendég lehet bárki életében.

Hogy élheted meg ezt a napot? Könnyen ideges és morcos leszel, ha valaki rosszindulatú vagy csúnya stílusban közelít vagy szól hozzád, és meglehetősen könnyen elsírhatod magadat bármi miatt. Jobb, ha visszavonulsz egy számodra biztonságos helyre és megvárod ennek a körülmények az elmúlását. Ezen a napon létfontosságú megérteni azt, hogy mindenki szembesül nehézségekkel, kritikákkal, elutasítással vagy akár lelki / testi bántalmazással, ugyanakkor nem szabad hagynia azt, hogy az ilyen negatív viselkedés ténylegesen rombolja az önbecsülésedet. Amennyiben áldozatnak, paranoiásnak vagy végtelenül szomorúnak érzed magadat, az nem jó, de mégis érthető állapot Hold – Neptun együttállás idején.

Jól teszed, ha ebben a periódusban kevés emberrel kerülsz közvetlen kapcsolatodba, kerülöd a vitákat, és a szerződéskötést is. A negatív emberek és az általuk létrehozott helyzetek kezelésének legjobb módja az, ha eltávolodsz ezektől a körülményektől mihamarabb. Nem ciki a nyúlcipő.

Az eddigiektől függetlenül az őszinte együttérzést és az empátiát bátran alkamazd, ha valakinek szüksége van erre, és tényleg átérzed a gondját – a másik fél képes lesz téged nagyra becsülni.

Nagyon fontos, hogy ne ragadj bele a téveszmék, a fantáziák és a hazugságok hálójába. Az önsajnálat nagyon rossz út.

Ha már kellően tudatos vagy, akkor könnyen kiszűrheted a háttérzajt, és láthatod a lényeget. Így talán nem tévedsz el az élet rengetegében.

Aki bírja, akinek elfér az életében, az vegyen részt önkéntes munkában, vagy alkosson otthon, egy csoportban, – a művészetek, a divat hangsúlyos szerepet kaphatnak. Az álmok ezen a napon rendkívül élénkek lehetnek, megfejteni viszont nehéz lesz ezeket.

Akit ma szerelmi téren elutasítanak, vegye tudomásul a másik fél döntését, akkor is, ha az bitangul fáj.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .