2023, asztrológia, ez + az, tranzit

Vénusz retrográd: 2023. VII. 22. – IX. 3.

Chiron retrográd 2023. VII. 23. (videó)
A sebek gyógyíthatók!

Blogra dobta: Szatmári Nóra
Heti Tarot jóslat minden horoszkóp jegynek VII. 17-től – videó
Heti Cigánykártya előrejelzés minden napra VII. 17-től – videó

A Vénusz szinte teljesen tökéletes kör alakú pályán kering, ezért ritka pillanat az, amikor hátrálni látjuk az égbolton. Ez 1,5 évenként történik meg és hozzávetőleg 42 napig tart. Ez legutóbb 2021. december 19-től 2022. január 29-ig a Bak Zodiákusban esett meg. Ez egy roppant kemény időszak volt, zavarbaejtően sok helyről hallottam azt, hogy szakítottunk, válunk, elhagyott, megcsalt – és rengeteg olyan kapcsolatban is megesett ez a szituáció, amikben nem vártam volna, külső szemmel nem tűnt problémásnak és terheltnek a kötődés. De, az élet kiszámíthatatlan…

A Vénusz retrográd 2023-ban július 22-től szeptember 3-ig az Oroszlán jegyében zajlódik a 28°-tól a 12°-ig – a kreativitással, önkifejezéssel összefüggő élettérben. Semmiképpen se ijedjünk meg attól, ha az inspiráció és a vitalitás aktív csatornái eltömődnek – és nem jönnek az ösztönös, spontán gondolatok és tettek. A retrográd időszakok mindig némi befordulást jeleznek. Ugyanakkor kifejezetten termékeny időszakok ezek az elmélkedésre és az életünk áttekintésre.

Alapjában ennél a retrográdnál vannak jóval jelentősebb, nagyobb nyomatékkal bíró hatások, ám a Vénusz most az emberi kapcsolatokra lehet igen erőteljes hatással. Érdemes erősíteni az önbizalmunkat, növelni a hitünket. Felbukkanhatnak olyan emberek, akikkel zűrös kapcsolataink voltak, ajánlott törekedni a rendezésre vagy a végleges lezárásra.

A legbölcsebb tanácsom az, hogy ne vonulj vissza a

Büszkeség és Balítélet

világába!

A Vénusz retrográd idején a különféle emberi kapcsolatok és kiemelten a szerelmi élet sorsszerű időszakba lép. Nehezebbé válik a szeretet elfogadása és a szeretet adása, a másik személy jellemének, gondolatainak, véleményének, hibáinak elfogadása. Előfordulhat, hogy régi barátok vagy szerelmek váratlanul újra felbukkannak, ezáltal újraélheti bárki a korábbi életeinek tapasztalatait, így tulajdonképpen megoldhatóak a karmikus problémák. Mindemellett nem célszerű épp most keresgélni új kapcsolatokat, és egy friss szerelem hirtelen szárba szökkenése is könnyen lehet kérészéletű. Romantikázni, kalandozni, egyéjszakázni lehet – de senki ne tervezzen azonnal 20 évre.

Ha inkább meghallgatnád, itt teheted meg:

Mivel a Vénusz a pénzt, a vagyont, a javakat is uralja, ezért a retrográd Vénusz nem ideális időszak befektetésre vagy luxuscikkek vásárlására. Ezek a tettek gyorsan problémákat okozhatnak.

A Vénusz retrográd az önvizsgálat és az újraértékelés fantasztikusan jó ideje. Ekkortájt jönnek és mennek a sorsszerű találkozások, és könnyen kapcsolatba kerülhetünk a lelki társunkkal – az más kérdés, hogy tényleg lesznek-e olyan energiák, amik kiforrják magukat és valódi értéket teremtenek ezen a téren.

A Vénusz retrográd idején bátran gondold át azt, hogy mi okoz igazán örömet neked. Keresd meg a korábbi vagy jelenlegi kapcsolataidban felmerülő problémák valódi okait.

A Vénusz uralja a szépséget, így a retrográd miatt könnyen adódhatnak szépségipari hibák: kozmetikai hibák (pl. tetoválások elrontása), rossz hajvágások, elbaltázott hajfestések.

Asztrológusodat & tanácsadódat itt éred el: +36 70 3116125

szatmári nóra

Szatmári Nóra vagyok, asztrológus, tarotológus, mentális segítő, bestseller könyves író, alkotó, a biborcsillag.hu blog alapítója és írója. Diplomáimat a Külkereskedelmi Főiskolán és a Kodolányi János Egyetemen, majd 2022-ben a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. De… ezek csak címkék, és javarészt nekem fontosak. Sokkal lényegesebbnek tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat és tudásodat képes vagy felhasználni önmagad fejlesztésére és életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet adom tovább, hatékony módszerekkel.

Már Instán és Youtube-on is:

❤️ Instagram: itt
🧡 Youtube: itt
💙 Facebook: itt

Ezt is olvasd el és ismerd meg további gondolataimat:
🟥 Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
🟧 Az elnyomó emberek 10 ismérve
🟨 Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
🟩 Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
🟦 Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
🟪 Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
🟫 Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
⬛ Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
⬜ 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!

🟥 Depressziós vagy? Szerintem nem! Megmondom, mi vagy!
🟧 Átok? Rontás? Negatív energia? Van ellenszer!
🟩 Házszentelés, lakásszentelés, tértisztítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .