2023, asztrológia, ez + az, tranzit

Merkúr ☿ – Jupiter ♃ szextil: sírjunk vagy nevessünk? 2023. VI. 30. – VII. 3.

Csúcspont: július 1.

🪐 Szaturnusz retrográd (videó)
2023. VI. 17. – XI. 4.

Blogra dobta: Szatmári Nóra
Heti Tarot jóslat minden horoszkóp jegynek VI. 26-tól – videó
Heti Cigánykártya előrejelzés minden napra VI. 26-tól – videó

A június 30. és július 3. által határolt időszakban egyáltalán nem csoda, ha folyamatosan mozgásban leszünk, de ezt elég sokan elsősorban zárt térben (otthon) fogják megtenni, – esetleg kerítés által határolt területen, a saját kertjükben, földjükön, irodájukban. Szinte kényszert fogunk érezni arra, hogy molyoljunk, ide rakjunk valamit, aztán meg oda… rendezgessünk ezt meg azt, lomtalanítsunk, vagy épp garázsvásárt rendezzünk.

2023. június 26-30. között Horoszkóp, Tarot és cigánykártya elemzések személyesen, Hajdúszoboszlón Nórával!

Mit tegyél?

Kifejezetten ajánlott, hogyha stabil dolgot szeretnél építeni, azt lassan, lépésről lépésre tedd meg ebben a pár napban, s akkor az biztosan nem fog összeomlani. A Bikában járó Jupiter nem szereti a szeleburdiságot, de támogat a megfontolt döntések terén.

Szánj sok időt az egyes részfolyamatokra, megéri a fáradtságot.  Válogasd meg alaposan a a hozzávalókat, és a mennyiség helyett a minőségre fókuszálj. A kevesebb néha több – elve vezérelje cselekedeteidet. Sírjunk vagy nevessünk? Okosan tervezzünk, aztán nevessünk!

Sok új ötlettel rukkolhatsz elő, ezeket érdemes leírni, rendszerezni, hogy semmi ne vesszen el az aktuális átalakulások, változások során. A váratlanul érkező, bevillanó ideák a jövő képeit rejtik, ha legyintesz, sok dolgot elveszíthetsz.

A széles látókör és a remek döntéshozatali készségek lehetővé teszik azt, hogy elképzeljük a kívánt utat és a végcélt. Az ehhez a tranzithoz kapcsolódó pozitív gondolkodás ideális az előretekintéshez.

A jó kommunikációs készségek és a bátor önkifejezés felemelővé és tartalmassá teszik az eszmecseréket, sőt a társasági életet is. A barátkozás könnyebbé válik.. Ideális időszak ez emelkedett vitákra (nem veszekedésekre!), és üzleti szerződések aláírására.

Az ötletek könnyű befogadása, megértése és a jó koncentráció lehetővé teszi, hogy a szokásosnál kevesebb stresszel jussunk el a célunkig. Aki épp vizsgázik, remek eredményekre számíthat.

Horoszkóp, Név- és Tarot elemzések Nórával.
Időpont foglalás: +36 70 3116125

Ez a szextil – a fentiek mellett – kifejezetten kedvező az intellektuális területeken. Annak is jó, aki ezeken a területeken dolgozik: filozófia, vallás, jogtudományok és bölcsészet. Valamint annak is remek, aki különleges godolkodással bír, és alapvetően szeret az intuíciói által működni, cselekedni.

Szatmári Nóra vagyok, asztrológus, tarotológus, mentális segítő, bestseller könyves író, alkotó, a biborcsillag.hu blog alapítója és írója. Diplomáimat a Külkereskedelmi Főiskolán, a Kodolányi János Egyetemen, majd 2022-ben a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. De… ezek csak címkék, és javarészt nekem fontosak. Sokkal lényegesebbnek tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat és tudásodat képes vagy felhasználni önmagad fejlesztésére és életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet adom tovább, hatékony módszerekkel.

Ezt is olvasd el, ismerd meg további gondolataimat:
🟥 Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
🟧 Az elnyomó emberek 10 ismérve
🟨 Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
🟩 Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
🟦 Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
🟪 Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
🟫 Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
⬛ Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
⬜ 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!

🟥 Depressziós vagy? Szerintem nem! Megmondom, mi vagy!
🟧 Átok? Rontás? Negatív energia? Van ellenszer!
🟨 Házszentelés, lakásszentelés, tértisztítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .