2023, asztrológia, ez + az, tranzit

♊♀ Vénusz az Ikrekbe lép | 2023. április 11.

Blogra dobta: Szatmári Nóra
Heti Taroszkóp: 12 csillagjegynek, IV. 10-16. – elemzés youtube-on
Áprilisi asztrológiai és horoszkóp előrejelzés – elemzés youtube-on

Változásra vágysz? Remek! Ugyanis a Vénusz felkészült a jegyváltásra, új szeleket hozva mindennapjainkba. A mókás, örömteli Bika közegből a kacér hatásokkal teli Ikrekbe.

Videón (is) megnéznéd? Akkor itt a youtube csatornám:

2023. április 11-én Vénusz bolygónk bekopogtat az Ikrek ajtaján, és bebocsátást nyer oda. Keletkezhet némi feszültség, ám ez valójában inkább belső vívódás, saját magunkkal és a gondolatainkkal kapcsolatban, nem pedig másokkal összefüggésben. Ikrek Vénusz élményeink május 7-ig tartanak.

Horoszkóp és Tarot elemzések Nórával.
Időpont foglalás: +36 70 3116125

A Bika házban nagyon jól érezte magát, de itt sem kerül jelentős hátrányba vagy elnyomásba. ♊♀ Vénusz az Ikrekben most képes kiterjeszteni az elmúlt időszakban elért stabil helyzetét, illetve megtartani a kivívott változásokat. Persze, ez örök igazság lenne akkor, ha a Vénusz nem alkotna az Ikrek házat bejárva kétszer is kvadrát fényszöget más bolygókkal – egészen pontosan a Szaturnusszal és a Neptunnal.

Vénusz ♀ – Szaturnusz ♄ kvadrát: 2023. IV. 11-18. Ami nem megy, azt ne erőltesd… Akár régi, akár frissebb emberi kapcsolatról essék szó, ez az utolsó, végső értékmérő ideje, amikor mindent mérlegre kell helyezni, és a sors megmutatja, merre is dől el a mérleg nyelve. Ami stabil és minőségi, az emelt szintre lépve folyhat tovább. Ám az, ami már inog és széthullóban van, azt már aligha lehet megmenteni. Na, és kellene? Nem is érdemes erőltetni semmit. Ami nem megy, azt el kell engedni és újat, értékesebbet kell helyette keresni.

Vénusz ♀ – Neptun ♆ kvadrát: 2023. IV. 28. – V. 6. A Vénusz ♀ – Neptun ♆ kvadrátja bizonytalansághoz vezethet – leginkább önmagunkkal és a megjelenésünkkel, a jelenleg elfoglalt helyünkkel kapcsolatban. Ebben a pár napban olyan érzése lehet az egyénnek, hogy mások furcsán néznek rá, vagy valamilyen szempontból furcsának tartják őt. Itt és most elengedhetetlen annak a felismerése, hogy az ilyen benyomások simán lehetnek torzak, és nem egyeznek a valósággal. Ezért a szerelmi életben csalódást élhet meg bárki, főleg akkor, ha valaki másról torz képet alkot.

Ez a rövid periódus arra is hajlamossá tesz, hogy a romantikát és az érdeklődést túlidealizáljuk, figyelmen kívül hagyva azokat a nyilvánvaló utalásokat, hibákat vagy hiányosságokat, amik előre jelzik az adott helyzet kudarcát. Ez a Vénusz ♀ – Neptun ♆ tranzit azért is nagyon kemény, mert sokan ki lesznek téve a jelentős csalódásoknak, a kihaszáltságnak. Pl. valaki hevesen udvarol, miközben csak szexet akar, de persze ez csak utólag lesz világos. Valaki más egyszerűen lábtörlőnek használja a „kiszemelt prédát”, mert nem is kapcsolatot, csak információt vagy egy vagyontárgyat akar tőle megszerezni, de ezért bármeddig hajlandó elmenni. Vagy egyszercsak fény derül arra, hogy időtlen idők óta csalja az egyik fél a másikat… Bármi megeshet, ami kellemetlen, ami kínos, ami lélekölő.

Fontos! Feltétlenül figyeljünk arra, hogy ne essünk túlzásokba, ne erőlködjünk, ne toljuk jobban azt a szekeret, mint feltétlenül szükséges. Fogadjuk el azt, ami van – olyannak, amilyen!

Annyit vállaljunk, amennyit el is tudunk cipelni. A következő egy hónap szépségét az adja, hogy elengedhetünk régi dolgokat, a felesleget, kimondhatjuk bátran, hogy nem! Ha valamiből csak az egyszerűbb adatik meg, örüljünk annak! Csak élvezzük a mindennapokat, a lehetőségeket, a szabad mozgásteret.

Elmaradhatatlan energiaforrás a csuklódon💰: Bőség kristály karlánc & Áldás kristály karlánc & Hála kristály karlánc

Figyelem! Aki rászánja magát a párkeresésre, annak érdemes megfontoltabbnak, kifinomultabbnak, vagy akár lassabbnak lennie, – így a siker garantáltan megérkezik.

Elkötelezettként a hűség most mindennél fontosabbá válik. Hűség önmagunkhoz, a kapcsolathoz és az elveinkhez. Ikrek Vénusz idején a gyermekvállalás nagyobb hangsúlyt kaphat.

Fogantatási horoszkóppal megtöbbszörözheted az esélyt a baba megérkezéséhez! Katt ide!

Fontos lesz a racionalitás, a józan döntések meghozatala, kifejezetten kerülendő a kapkodás.

Új asztrológia témájú videóim youtube-on

Asztrológusodat & tanácsadódat itt éred el: +36 70 3116125

Szatmári Nóra vagyok, asztrológus, tarotológus, mentális segítő, bestseller könyves író, alkotó, a biborcsillag.hu blog alapítója és írója. Diplomáimat a Külkereskedelmi Főiskolán és a Kodolányi János Egyetemen, majd 2022-ben a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. De… ezek csak címkék, és javarészt nekem fontosak. Sokkal lényegesebbnek tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat és tudásodat képes vagy felhasználni önmagad fejlesztésére és életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet adom tovább, hatékony módszerekkel.

Ezt is olvasd el és ismerd meg további gondolataimat:
🟥 Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
🟧 Az elnyomó emberek 10 ismérve
🟨 Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
🟩 Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
🟦 Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
🟪 Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
🟫 Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
⬛ Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
⬜ 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!

🟥 Depressziós vagy? Szerintem nem! Megmondom, mi vagy!
🟧 Átok? Rontás? Negatív energia? Van ellenszer!
🟩 Házszentelés, lakásszentelés, tértisztítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .