2022, asztrológia, tranzit

Merkúr – Mars szembenállás 2022. XI. 27. – XII. 2. között

Blogra dobta: Szatmári Nóra
Kövess Instán! Katt ide!

Nyilas Merkúr szembenáll az Ikrek Marssal – végletes, kellemetlen, szétromboló hatások jöhetnek. A kommunikációnk szétzilálódhat, nagyon oda kell figyelni arra, hogy kinek, mikor, mit mondunk…

November 27. és december 2. között a nagy felismerések kapnak főszerepet – és fájdalmat okozhat az igazság – ami akkor is megérkezik, ha struccpolitikát folytatunk. Kívülről láthatod magadat és kiértékelheted, miben tévedtél eddig, s miben nem… Mi az, amit eddig jól csináltál, s mi az, amin változtatnod kell… Ha belátod a tévedést, az sújt le, ha pedig tudatosul benned az igazság, hát az sem lesz felemelő.

Karácsonyi céges rendezvény jósda nélkül? Nézd meg több tucat egyedi jósdaprogramomat!

A különféle változások elkerülhetetlenek cselekedeteidben, emberi kapcsolataidban, vagy akár a gondolkodásmódodban. Ahhoz, hogy elérd a céljaidat és helyesen élhesd tovább az életedet, ezekben bizony átalakulást kell véghezvinned. Tudom, hogy nem könnyű! Ám hidd el, ha egyszer belekezdesz és végigcsinálod, akkor meglesz a gyümölcse is! Mindenképp, légy magaddal türelmes!

Hogy szól a mondás? Türelem rózsát terem! Hát teremtsd meg azt, amire most szükséged van!

Újévi Jósda Party 2023. január 1-jén, Nórával 🎆
Ólomöntés, éves Tarot kör kirakás, életre szóló élmény

Vigyázz arra, hogy a nagy átformálásban, nehogy két szék közül a pad alá ess! Előfordulhat, hogy valami nem úgy sül el, ahogy te akartad. Ebben az esetben, sem kell elszomorodnod. Tanulj a hibáidból, vond le a tanulságot és cselekedj e szerint tovább!

Minden jót: Nóra

Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsodat, Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Szatmári Nóra vagyok, asztrológus, tarotológus, mentális segítő, bestseller könyves író, alkotó, a biborcsillag.hu blog alapítója és írója. Diplomáimat a Külkereskedelmi Főiskolán, a Kodolányi János Egyetemen, majd 2022-ben a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. De… ezek csak címkék, és javarészt nekem fontosak. Sokkal lényegesebbnek tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat és tudásodat képes vagy felhasználni önmagad fejlesztésére és életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet adom tovább, hatékony módszerekkel.

Ezt is olvasd el, ismerd meg további gondolataimat:
* Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?

* Miért nem jutsz egyről a kettőre? Ezen 6 ok miatt!
* Az elnyomó emberek 10 ismérve

* Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
* Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
* Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
* Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
* Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
* Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
* 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!

* Depressziós vagy? Szerintem nem! Megmondom, mi vagy!
* Üzenet közvetítés eltávozott szeretteinktől
* Átok? Rontás? Negatív energia? Van ellenszer!
* Házszentelés, lakásszentelés, tértisztítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .