ez + az

Tízmilliószoros nap 2022. augusztus 1-jén

Évente 4 ilyen nap van a tibeti hagyományok szerint. A tibeti „Nagy” Buddha napokat hívják 10 milliószoros napoknak.  A négy legjelentősebb Buddhista vallási ünnepnap (Düchen-jeles alkalom), idejére esnek, ekkor a pozitív cselekedetre és gondolatokra való törekvés gyakorlása tízmilliószorosan hat. Érdemes kipróbálni!

Egy évben négy ünnepség keretében emlékeznek meg Shakyamuni Buddha életének legfontosabb állomásairól. Úgy tartják, hogy ezen napokon a pozitív és negatív cselekedetek hatása tízmilliószorosára hatványozódik, így a spirituális gyakorlatok végzése erőtelesen javallott.

10 milliószoros napok 2022-ben:

Március 18., péntek
Június 14., kedd
Augusztus 1., hétfő
November 15., kedd

A 4 ünnep:

Chotrul Düchen (vajmécsesek ünnepsége) – Shakyamuni Buddha követői hitének erősítése végett csodatévő cselekedeteket mutatott be.

Saka Dawa Düchen – A tibeti naptár negyedik holdhónapjának Teliholdjakor aktuális. Shakyamuni Buddha megvilágosodását és a parinirvánát (önálló fény teljes kialvása – lélekben való megállapodás) ünnepli.

Chokhor Düchen (chokhor – imakerék) – A tibeti naptár hatodik Holdhónapjának negyedik napja. Shakyamuni Buddha először forgatja meg a Dharma kerekét – Buddha első szentbeszéde, a Négy Nemes Igazság tanítása.

Lhabab Düchen – A tibeti naptár kilencedik Holdhavának 22. napja. 41 évesen Buddha a mennyekbe emelkedett, hogy az isteneknek tanításokat adjon, valamint édesanyjának meghálálja, hogy hozzásegítette Őt a Szamszárából való szabaduláshoz.

Augusztus 8-án és 11-én Budapesten vagyok, személyes konzultációkat tartok a Kálvin téren.


Mit érdemes tenni ezeken napokon?

Nagy terheid, vétkeid feloldását érdemes erre a napra időzíteni. Kérj szépséget, jóságot, elégedettséget magadnak, környezetednek. Küldj fényt, szeretetet a Földnek és az emberiségnek! Kérj egészséget mindenkinek, a földnek, s a rajta élő embereknek is.

Milyen szabályokat tarts be?

– ne légy önző

– áramoltasd a szeretetet

– örülj a kicsinek is

– mosolyogj feltételek nélkül

– adj valami jót másoknak

– teremts jó gondolatokat, cselekedj pozitívan

– engedd el a rosszat, a hibás berögzöttségeket

– légy tudatos és belátó

– ne rugaszkodj el a realitás talajától

Igen, működik! Írd be a naptáradba!

Szatmári Nóra vagyok, asztrológus, tarotológus, mentális segítő, bestseller könyves író, alkotó, a biborcsillag.hu blog alapítója és írója. Diplomáimat a Külkereskedelmi Főiskolán, a Kodolányi János Egyetemen, majd 2022-ben a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. De… ezek csak címkék, és javarészt nekem fontosak. Sokkal lényegesebbnek tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat és tudásodat képes vagy felhasználni önmagad fejlesztésére és életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet adom tovább, hatékony módszerekkel.

Ezt is olvasd el, ismerd meg a véleményemet a világról:
* Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
* Az elnyomó emberek 10 ismérve

* Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
* Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
* Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
* Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
* Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
* Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
* 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!

* Depressziós vagy? Szerintem nem! Megmondom, mi vagy!
* Üzenet közvetítés eltávozott szeretteinktől
* Átok? Rontás? Negatív energia? Van ellenszer!
* Házszentelés, lakásszentelés, tértisztítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .