ez + az

2019 – a RÜGYEZÉS, NÖVEKEDÉS, GYARAPODÁS éve

A 2019-es év (2019 = 2+0+1+9 = 12 = 3) a növekedés, gyarapodás és megerősödés esztendeje, olyan időszak, amikor már látszik, hová haladunk, s nem csupán céltalanul bolyongunk le és fe. A 2018-as esztendő (2018 = 2+0+1+8 = 11 = 2) a Szárba Szökkenés éve, sok megpróbáltatással, testet és lelket próbáló időszakokkal, mely lassan lezáródik.

A 2018-as esztendő a szárba szökkenés ideje, a magvetést követő időszak, amikor fény derül arra, milyen munkát végeztél, s fejlődésnek indul-e mindaz, amivel az elmúlt két esztendőben foglalkoztál.

Ideje átgondolni a 2019-es esztendő terveit, hogy a lehető legjobb eredményt érhessük el a jövő esztendőben is.

Minden kilenc év elteltével újra és újra elkezdődik életünkben egy szabályos ciklus, mely egy jól lekövethető ismétlődést rejt magában. Lehet-e jól elkezdeni, fejlődni benne, majd hatásosan és tudatosan kezdeni a 9 éves ciklusokat? A legutóbbi ilyen ciklus a 2017-es évvel indult, s 2018 a második lépcsőfoka, melyet a 2019-es esztendő, a harmadik lépcsőfok követ.

Akkor jelenthetjük ki, hogy sikeresen zártunk / kezdtünk / folytatunk egy kilencéves időintervallumot, ha a következőben már az érzéseinket, lépteinket, céljainkat egyre tudatosabban vagyunk képesek irányítani, mindezt úgy, hogy közben magasabb szinten éljük mindennapjainkat, és tanulunk a megtapasztalt dolgokból. Csak így válhatunk bölcsebbé, és az előttünk álló élethelyzetek során sokkal okosabban, tervezettebben tudunk cselekedni. Így válhat 2019 – harmadik lépcsőfokkal – a Gyarapodás, erősödés évévé.

  • 1-es év: a tervezés ideje, a magvetés és az új alapok lerakásának pillanata.
  • 2-es év: a locsolás és a lassú fejlődés esztendeje, a kicsírázás és a szárba szökkenés csodáját hozza.
  • 3-as év: a hajtás, a növekedés, a rügyezés éve, nagy változások jönnek.
  • 4-es év: a gyors növekedés ideje, megállíthatatlanul visszaköszön mindaz, amit a megelőző három esztendőben tettünk – legyen az jó vagy rossz.
  • 5-ös év: az ingadozás esztendeje. Ekkor dől el, hogy az elvetett mag termőre fordul, vagy sem.
  • 6-os év: elérkezik az aratás ideje. Most minden eddigi törekvés megerősít bennünket.
  • 7-es év: az ünneplés éve, át kell gondolni a múltat, és ismét el kell kezdeni tervezni a jövőt.
  • 8-as év: a megtorpanás, a bizonytalanság, a kétség és a mozdulatlanság esztendeje. A visszavonulás a legjobb választás.
  • 9-es év: a lezárás éve. A felocsúdás, a letisztulás, a friss gondolatok, az álmok beteljesedése.

Ami most indul, az megalapoz mindent, ami a következő években előttünk áll. Most is igaz lesz, hogy

Ki mint vet, úgy arat…

Amit 2019-ben megcselekszel, az köszön vissza a következő esztendőkben. Ha mindent megteszel a fejlődésért, a növekedésért, a sikerért, akkor a jutalmad nem marad el. Minden esélyed megvan arra, hogy szépen, tudatosan újjáépítsd az életedet.

A cikk további részét itt találod, ide kattints!


Legyen különleges naplód, ami tartalmazza
a 10 milliószoros napokat is további instrukciókkal!

Ajánlás: „Aki hisz a lélek csodájában, az őszinteség fontosságában, annak megjönnek az eredmények. Ha készen álltok arra, hogy pozitív változás álljon be az életetekbe, akkor készüljetek rá a kalendárium segítségével is.” (Gubás Gabi, Farkasházy Réka – színésznők)


Ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt, akkor neked szól:


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .