ez + az

MÉRLEG ÚJHOLD | 2018. október 9.

2018. október 9-én, kora reggel (05:46) Mérleg Újholdat köszöntünk, – némi nyugtalanság, feszültség felütheti a fejét. Ugyanakkor ez az egyensúlykeresés pillanata is, amikor érdemes az ellentétes erőket kibékíteni.

Mikor, ha nem Újhold idején kívánjunk valamit magunknak? Az építő és szépítő jellegű vágyak ideje a mai nap, mondd ki bátran:

– mik a pontos céljaid

– hová igyekszel

– hogyan fogod a terveidet megvalósítani

– ki segíthet

– mik a gátak, hogyan győzöd le ezeket

Ha vannak konkrét, jól megfogalmazott tervek, célok, akkor a megvalósítás is játszi könnyed lesz. Ha csak ímmel-ámmal fogsz neki a vágyak megfogalmazásának, akkor az út, amit be kell járnod, nem lehet könnyű, hisz a fenti pontok mind hiányozni fognak.merleg-ujhold

Példa: „Úgy szeretnék egy normális párkapcsolatot…”

– mit teszel ezért?
– min vagy hajlandó változtatni?
– mit tanultál az eddigi kapcsolatokból?
– ki segíthet tisztá(bba)n látni önmagadat, helyzetedet, céljaidat?

Ha tudod, kire vágysz, milyen körülmények közt, mit teszel meg ezért, akkor a bevonzás is könnyebbé válik. Szeresd magadat, ez legyen az első lépés. Kezdd el ma.

Sok sikert!

Nóra

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: 06 70 311 6125

5 thoughts on “MÉRLEG ÚJHOLD | 2018. október 9.

  1. […] A Mérleg jegyet sokszor összekötjük a harmóniával, a békével, a szeretettel, reménnyel, szépséggel, – emellett fontos, hogy kettőssége miatt csupa ellentmondás.  Az Újhold időszaka alapvetően mindig inaktív, érdemes elkerülni a nagy döntéseket, főleg ha azok elengedéssel, lemondással járnak együtt. Forduljunk befelé, találjunk vissza lelkünk harmóniájához.  (Részletesen a Mérleg Újholdról itt olvashatsz!) […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .