2024, asztrológia, ez + az, horoszkóp, tranzit

Vénusz a Mérlegbe lép | 2024. augusztus 28.

❣️2 napos Tarot tanfolyam Nórával❣️
❣️2 napos cigánykártya tanfolyam Nórával ❣️

Blogra dobta: Szatmári Nóra
Szeptemberi cigánykártya jóslat – videó
Szeptemberi Tarot jóslat – videó

A Vénusz bolygó visszatér a saját jegyébe, a Mérlegbe. Vagy inkább hazatér, így pedig nyugovóra lel. Fantasztikus és felemelő lehetőség ez! Most megmutathatod, miként tudsz elvarázsolni másokat! Teszi ezt 15 óra 23 perckor.

Aki keres, az talál. Aki szerelmet keres, az szerelmet talál.

Mindezt érdemes nagy intenzitással tenni a következő hetekben.

Karácsonyi céges buli jósda nélkül? Hívjatok engem 🙃

A Mérlegbe lépő Vénusz nagyon kellemes és végre élhető hatásokat hoz azoknak, akik párkapcsolata (ha van | ha csak vágytak erre) nyűgös, problémás volt.

Sokszor beérjük a kevéssel, de most nem. Most az igazit keressük, s meglelhetjük… Ehhez nem feltétlenül kínál stabil talajt a Halak Szaturnusz. Talán döcögősen, talán túl sok kérdőjellel kezdődnek a különféle emberi kapcsolatok.

painting-63186_640

A Mérleg Vénusz időszaka mindig jó periódust ígér, s ha most nincs pozitív fordulat, akkor már nem tudom mikor lesz… vagy lehet. A problémás emberi kötelékek képesek végre és végérvényesen feloldódni, így pedig mindkét fél tovább tud lépni, és ez igenis örömtelibb annál, minthogy egy legyengítő kötelékben sínylődjön bárki. Ám ennek létezik fordítottja is: hirtelen fordulattal és kellő konszenzussal a helyére billen ismét minden.

Legyen saját ingatáblád, igen/nem kérdésekre azonnali válaszok!

Akinek viszont régóta nincs senkije, s csak kereste és kutatta, de eddig nagyon nem találta, az ettől a pillanattól fogva nagyobb intenzitással, emelkedett százalékaránnyal, megnövekedő hatékonysággal fog ismerkedni és az igazira rálelni. Az is garantált, hogy a beérkező másik fél személye „tisztább” lesz, – mindenféle szempontból. Nos, sok sikert!

Apróság: értelemszerűen, mivel a mindennapjaink általában nyugodtabbá, kissé harmonikusabbá válnak, ezért Vénusz sok egyéb életterületet érintve fog kellemes hatást kifejteni ránk.

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: +36 70 311 6125

Szatmári Nóra vagyok, asztrológus, tarotológus, mentális segítő, bestseller könyves író, alkotó, a biborcsillag.hu blog alapítója és írója. Diplomáimat a Külkereskedelmi Főiskolán, a Kodolányi János Egyetemen, majd 2022-ben a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. De… ezek csak címkék, és javarészt nekem fontosak. Sokkal lényegesebbnek tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat és tudásodat képes vagy felhasználni önmagad fejlesztésére és életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet adom tovább, hatékony módszerekkel.

Ezt is olvasd el és ismerd meg további gondolataimat:
🟥 Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
🟧 Az elnyomó emberek 10 ismérve
🟨 Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
🟩 Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
🟦 Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
🟪 Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
🟫 Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
⬛ Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
⬜ 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!

🟥 Depressziós vagy? Szerintem nem! Megmondom, mi vagy!
🟧 Átok? Rontás? Negatív energia? Van ellenszer!
🟩 Házszentelés, lakásszentelés, tértisztítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .