2024, asztrológia, ez + az, horoszkóp, tranzit

Merkúr retrográd: Olyan, amilyen! Rajtad múlik! 2024. VIII. 5-től

Egészen pontosan: 2024. VIII. 5. ♍ – 2024. VIII. 28. ♌

❣️ Augusztusi horoszkóp videón❣️

Blogra dobta: Szatmári Nóra
Tarot jóslat augusztusra – videó
Cigánykártya jóslat augusztusra – videó

2024. augusztus 5-től a gondolkodás minőségéért, az ideológiánkért, a kommunikációnk mikéntjéért felelős Merkúr hátramenetbe kapcsol, s pár hétig ezen az irányon nem módosít.

❣️ 2024. augusztus 5-16. között Hajdúszoboszlón❣️

Útja során a SZŰZ házat járja végig – csak az eddigiekkel ellentétes irányban -, végül még az OROSZLÁNba is visszalép, majd augusztus 28-tól 180 fokos fordulatot vesz, s ismét a haladást tűzi ki célul. Az előre fele haladást. Sokszor tapasztalom, hogy a Merkúr retrográd időszakát egyesek kifejezetten feketének, borúval telinek festik le, pedig ennyire nem rossz! Ilyenkor jöhetnek a deja vu érzések, felidézhetők a régi és boldog idők, váratlan találkozások is megeshetnek, emellett előbújhatnak az elfojtott emlékek – és van, ami ezek közül akár jó is lehet. Tehát, nem állítom, hogy tök jó időszak, de nem is csak sötét felhős. Lehet jól használni.

merkur

Ez a retorográd erősítheti az intuíciót, javítja a pszichés képességeket, aki vizsgázik, az simán átmegy. Képesek lehetünk szorosabb érzelmi kötődéseket kialakítani, ám arra ügyelni kell, hogy ezek a kötődések ne befolyásolják az aktuális döntéseinket. Érdemes írni, kézműveskedni, ezekkel is kifejezhetőek a gondolatok.

A Merkúr hátrálásának van egy általános jelentése, ugyanakkor kap egy csipetnyi fűszert is – az adott jegyhez illeszkedve: Amennyiben rendszeresen fáradtságérzet uralja a mindennapjaidat, az normális – ez különösen igaz azokra, akik komoly szellemi munkát végeznek. A fizikai munkában kevésbé lehet elfáradni, elgyengülni.

A türelem és a jó tervezés segíthet dönteni, fejlődni, szellemileg inspirálódni, ismét szabadabban dönthetsz, nem érzed, hogy másoknak kell megfelelned.

Horoszkóp, Név- és Tarot elemzések Nórával.
Időpont foglalás: +36 70 3116125

Nem kell sehová rohanni, nem kell szerződéseket elsietni, nem kell rábólintani olyasmire, aminek csak a felszínét kapirgálod. Ésszel és megfontoltan cselekedj, így nem érhet baj!

A Merkúr itt és most, hátrálása során randizik a Nappal és a Vénusszal, végül mindkettő le is előzi őt. Talán azt jelezvén, hogy minden sötét alagút végén van fény.

Ez a periódus kifejezetten alkalmas arra, hogy szorosabb érzelmi kapcsolatokat létesítsünk másokkal, akár barátokkal, rokonokkal, újítsuk meg a régi, szendergő állapotban lévő kapcsolatainkat, érdemes fejleszteni az intuíciót. Ugyanez a hatás magában hordozza a szorongás lehetőségét, a túlzott kockázatokra való hajlandóságot. Kerüljük el a jelentős pénzügyi döntéseket, hitelfelvételt. Nagyon hektikusak lehetnek az üzleti megbeszélések. Legyünk okosak, hagyjuk beszélni a másik felet, és csak az ő meghallgatását követően mondjuk el a magunkét. Túl alapos, túl mély információkat inkább tartsunk meg magunknak. Sőt, ebben a periódusban sokszor nem fognak rendelkezésre állni a kulcsfontosságú részletek, vagy olyan hírek jöhetnek, amik megbízhatatlanok.

Összefoglaló a retrográd időszak hatásairól, teendőkről és a kerülendő dolgokról:

–   kevésbé vagyunk koncentráltak – hát ne vállaljunk ilyen tennivalót

–   hamarabb követünk el hibákat – ismerjük is be azokat

–   könnyebben megyünk bele zűrzavaros dolgokba – legyünk alaposak az előkészítéskor

–   nem vagyunk alaposak és gondosak – pedig lehetnénk, csak lassan és biztosan kell haladni

–   szándékaink eredménytelenek, a megállapodásokat kevesen tartják be – tehát kerüljük el ezeket

–   még a szerzõdések is tévútra vihetnek – apró betűs részek!

–   megnehezülnek az üzletkötések – beszéljünk róla, de a szerződést ráérünk aláírni

–   vásárlásnál nem azt kapjuk, amire vágyunk – ne költekezzünk feleslegesen

–   ami máskor zökkenőmentesen működik, akadozni kezd, ami már problémás, teljesen összeomlik. Amikor látjuk a zavart a térben, azonnal nyomjuk be a stop gombot!

Ha egy visszafelé mozgó Merkúr mellett mégis cselekednünk kell, a következõket tartsuk szem előtt:

–   nagyon pontosnak és biztosnak kell lennünk a dolgunkban

–   sokkal több idõre van szükségünk

–   aláírást csak többszöri ellenőrzés után adjunk, és lehetõleg kössük ki, hogy egy bizonyos idő leteltéig mindent vissza lehessen vonni.


Mit jelent a retrográd? „Hátráló mozgás”, melyet az asztrológia nyelvén minden bolygó esetében retrográd kifejezéssel illetünk, azonban csillagászatilag nem valós jelenség (!), csak mi látjuk ellentétes irányúnak a Földről. Ebből  egyértelműen levonható az a következtetés, hogy a retrográd mozgás által okozott hatást is a valóságnak nem megfelelően látjuk, azaz hátrátatónak, negatívnak.

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: +36 70 311 6125 (Skype-on és Viber-en is)

Szatmári Nóra vagyok, asztrológus, tarotológus, mentális segítő, bestseller könyves író, alkotó, a biborcsillag.hu blog alapítója és írója. Diplomáimat a Külkereskedelmi Főiskolán, a Kodolányi János Egyetemen, majd 2022-ben a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. De… ezek csak címkék, és javarészt nekem fontosak. Sokkal lényegesebbnek tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat és tudásodat képes vagy felhasználni önmagad fejlesztésére és életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet adom tovább, hatékony módszerekkel.

Ezt is olvasd el és ismerd meg további gondolataimat:
🟥 Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
🟧 Az elnyomó emberek 10 ismérve
🟨 Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
🟩 Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
🟦 Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
🟪 Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
🟫 Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
⬛ Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
⬜ 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!

🟥 Depressziós vagy? Szerintem nem! Megmondom, mi vagy!
🟧 Átok? Rontás? Negatív energia? Van ellenszer!
🟩 Házszentelés, lakásszentelés, tértisztítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .