2024, asztrológia, ez + az, horoszkóp, tranzit

2024. július 11. | Vénusz az Oroszlánba lép

❣️Július 1-12. között Hajdúszoboszlón elérhető vagyok személyesen!❣️

Blogra dobta: Szatmári Nóra
Heti cigánykártya jóslat 2024.07.08-tól – videó
Heti Tarot jóslat 2024.07.08-tól – videó

Amint a Vénusz, a szerelem, a szépség és a harmónia bolygója találkozik az Oroszlán tüzes és szenvedélyes energiáival, azon nyomban erőteljes és átalakító energia szabadul fel. Ez az alapvetően évente egyszer bekövetkező tranzit lehetőséget kínál arra, hogy elmélyüljünk kreatív énünkben, bátran kifejezzük a valódi vágyainkat és érzéseinket, és sütkérezzünk a szerelemben és a romantikában.

Mindemellett ébernek kell lenni, mert ez az esemény előcsalogathatja az egóval, a büszkeséggel és az énközpontúsággal kapcsolatos problémákat. Az Oroszlán erős befolyása arra késztet minket, hogy bármi áron figyeljünk, uralkodjunk és önérvényesítésre törekedjünk, ami persze könnyen konfliktusokhoz és drámákhoz vezethet emberi kapcsolatainkban. A Vénusz tranzitja az Oroszlánban lehetőséget kínál arra, hogy kihasználjuk az univerzum energiáját, és alkalmazkodjunk a kozmikus erőkhöz. Ehhez viszont nagyfokú tudatosságra van szükség.

🫶 Tarot és cigánykártya olvasás, Horoszkóp elemzés Nórával a Két Ösvény Klubban vagy online!

És itt jön a kanyar… Ugyanis mindaz, ami eddig instabil volt, végre kiegyensúlyozottá válik. Minden energikusabb, dúsabb, tartalmasabb lesz, – párkapcsolati és egyéb emberi kapcsolatok szintjén egyaránt. Amint a Vénusz elhagyja a Rák közegét, az felszabadító hatással lesz mindenkire. Csak… nem mindegy, hogy a felszabadulást kitörő örömként vagy egy forradalom kirobbanásaként éli meg az egyén. Mire gondolok?

Olyan helyzetekbe is belemegyünk, amikbe eddig sosem – vagy csak extra ritkán tettük. Ilyenek lehetnek a heves flörtök, egyéjszakás kalandok, stb… Persze, ezekkel a hatásokkal érdemes tudatosan, okosan bánni, hisz akár gátlástalanság is felütheti a fejét, és a váratlanul ránkszabaduló izgalmas(nak tűnő!) energiák megbolygathatják az alapvetően jól működő emberi és szerelmi kapcsolatainkat.

Az érzelmek hevesebbé, tüzesebbé, alkalmanként vaddá válhatnak – de ez nem rossza, sőt! Az Oroszlán Vénusz kifejezetten befogadóbbá, meleg szívűvé, nagyvonalúvá teszi az emberek jelentős részét, így pedig örömel tudjuk élvezni az életet. HURRÁ! Érezzük jól magunkat, s ha ebbe keveredik némi belátás, empátia, jó szándék, netán adakozás is, akkor a következő hónapokban a maximumot hozhatjuk ki életünkből.

Babahoroszkóp | Cégnév elemzés | Auratisztítás, elengedés

Garantáltan pozitív hatások:

* Fokozott kreativitás: Az Oroszlán tüzes energiája a Vénusz művészi és érzéki természetével ötvözve fellobbanthatja az alkotó szikrákat, és segíthet abban, hogy új és izgalmas módokon fejezzük ki magunkat.
* Romantikus lehetőségek: A Vénusz az Oroszlánban szenvedéllyel, romantikával és szerelemmel társul. Ez a tranzit új románcot hozhat, vagy újjáélesztheti egy meglévő kapcsolat lángját.
* Fokozott önbizalom: Az Oroszlán hatása növelheti az önbecsülésünket és az önbizalmunkat.
* Fokozott társadalmi élet: A Vénusz a társas élet planétája is, és segíthet abban, hogy mélyebb szinten kapcsolódjunk másokhoz vagy egy egész csoporthoz. Ez a tranzit kiváló alkalom a hálózatépítésre, új barátok szerzésére és a meglévő kapcsolatok javítására.
* Anyagi bőség: A Vénusz a bőséghez és a jóléthez is kapcsolódik, és ez a tranzit pénzügyi lehetőségeket és sikereket hozhat. Jó alkalom új üzleti vállalkozások vagy befektetések aktív folytatására.

Negatív hatások lehetnek:

* Énközpontúság és egoizmus: ez konfliktusokhoz vezethet. Ez a tranzit arra késztethet bennünket, hogy jobban összpontosítsunk saját szükségleteinkre és vágyainkra mások rovására.
* Túlzott kényeztetés és pazarlás: A Vénusz a luxushoz és a kényeztetéshez is kapcsolódik, és ez a tranzit arra késztet bennünket, hogy túlköltekezzünk vagy túlzásba essünk – bármilyen területen.
* Figyelemfelkeltő viselkedés: Az Oroszlán energia vágyakozhat a figyelemre és az elismerésre, ami jó egy ideig, de később átcsaphat drámai vagy figyelemfelkeltő stílusba. Ez konfliktusokat okozhat és negatív vélemény alakulhat ki rólunk.
* Féltékenység és birtoklási vágy: A Vénusz némi féltékenységgel és birtoklási vággyal is társul, és ez a tranzit fokozhatja ezen tendenciákat.
* Összpontosítás és önfegyelem hiánya: Problémákat okozhat munka és magánélet terén egyaránt.

Összefoglalva: Légy bátran életvidám, büszke, öntudatos, kedves, emellett ne fukarkodj a szeretettel. Olyanoknak is juttass ebből az érzésből, akiket alapvetően nem ölelnél kebledre. Ha teret engedsz az ismerkedésnek, egymás felfedezésének, akár a békülés lehetőségének, nos, akkor kellemes meglepetésekben lehet részed.

Asztrológusodat & tanácsadódat itt éred el: +36 70 3116125

Szatmári Nóra vagyok, asztrológus, tarotológus, mentális segítő, bestseller könyves író, alkotó, a biborcsillag.hu blog alapítója és írója. Diplomáimat a Külkereskedelmi Főiskolán, a Kodolányi János Egyetemen, majd 2022-ben a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. De… ezek csak címkék, és javarészt nekem fontosak. Sokkal lényegesebbnek tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat és tudásodat képes vagy felhasználni önmagad fejlesztésére és életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet adom tovább, hatékony módszerekkel.

Ezt is olvasd el és ismerd meg további gondolataimat:
🟥 Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
🟧 Az elnyomó emberek 10 ismérve
🟨 Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
🟩 Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
🟦 Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
🟪 Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
🟫 Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
⬛ Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
⬜ 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!

🟥 Depressziós vagy? Szerintem nem! Megmondom, mi vagy!
🟧 Átok? Rontás? Negatív energia? Van ellenszer!
🟩 Házszentelés, lakásszentelés, tértisztítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .