2024, asztrológia, ez + az, hold, holdnaptár

Rák Újhold: 2024. július 6. (+videó)

❣️Július 1-12. között Hajdúszoboszlón elérhető vagyok személyesen!❣️

Blogra dobta: Szatmári Nóra
Heti cigánykártya kirakás 2024.07.01-től – videó
Heti taroszkóp 2024.07.01-től – videó

Július 6-án Újholdat ünneplünk a Rák zodiákusban. Természetesen az Újhold ereje már 5-én is érezhető. A nyár derekán zajló Újhold mindig érzelmi ébresztőt fúj. Támogatja az új kezdeteket, a régi, elhalt dolgok átgondolását, és szükség szerinti felélesztését. Mivel az Újhold uralkodó jegyében a Rákban zajlik, a különféle aktuális események megélése sokkal mélyebben érinti a lelkünket. Az Újhold mindig új kezdet. Az előző holdciklus lezárása, energetikailag megtisztulhatunk és megláthatjuk azt az utat, amin járni szeretnénk.

2024. július 6. 00:58

Itt az ideje a bátor megnyilvánulásoknak. Itt az ideje az aktuális szándék-magvak elvetésének – legyen szó a magánéletedről, a személyes céljaidról, munkáról, pénzügyi dolgokról. A most felbukkanó gondolatok, ötletek és lehetőségek komoly súlyt helyeznek a vállaidra. Az öngondoskodás, a meghittség, a becsület fókuszba kerülnek.

A Nap is a Rákban van (minő csoda 😀 ), úgyhogy elérkezett az ideje a felszabadító és gyökeresen mindent átalakító döntéseknek – főleg szakmai, tanulmányi téren. Ha valaki most költözik, ad vagy vesz éppen, biztosan jó döntést hoz. Az, aki elpazarolta a Rák havának eddigi részét, most még hozhat jelentős, komoly mérvű döntéseket.

Babahoroszkóp | Cégnév elemzés | Auratisztítás, elengedés

Számos életterületen történnek majd mozgások, előremozdulások, szükség esetén kompromisszumos megállapodások. Ám ez utóbbi is sokkalta jobb, mintha továbbra is csak egy helyben toporognál, igaz?

Megnéznéd hosszabban videón? itt teheted meg:

Legfontosabb témák, amiket érdemes érinteni: család, odaadó figyelem, védelmezés és védettség, biztonságérzet megteremtése. Ajánlott befelé fordulni, s a pillanatnyi problémákra NEM kívül, hanem belül keresni a megoldásokat. Felerősödhetnek azok az érzelmek, amiket régóta csak elnyomunk magunkban. Az esetleges fájdalom ellenére is érdemes ezeket szabadon engedni, kimondani, mi bosszant, mi ad morgásra okot, mert pár körülmény módosítható. Ha nem is oldódik meg minden egy csapásra, de a körülmények, helyzetek formálhatóak. Elsősorban a belső hangra figyeljünk, ne a kívülről érkező ricsajban próbáljunk választ keresni. Mindent tudunk, amit tudnunk kell.

TÉRTISZTÍTÁS és KÍVÁNSÁG LISTA ÍRÁSA KÖTELEZŐ! 🙂

Most menj asztrológushoz, terapeutához, mert a tanácsadás sokszorosan hatásos és többszörösen megtérül.

Horoszkóp, Név- és Tarot elemzések Nórával.
Időpont foglalás: +36 70 3116125
Online és személyesen is!

Szatmári Nóra vagyok, asztrológus, tarotológus, mentális segítő, bestseller könyves író, alkotó, a biborcsillag.hu blog alapítója és írója. Diplomáimat a Külkereskedelmi Főiskolán és a Kodolányi János Egyetemen, majd 2022-ben a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. De… ezek csak címkék, és javarészt nekem fontosak. Sokkal lényegesebbnek tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat és tudásodat képes vagy felhasználni önmagad fejlesztésére és életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet adom tovább, hatékony módszerekkel

Ezt is olvasd el és ismerd meg további gondolataimat:
🟥 Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
🟧 Az elnyomó emberek 10 ismérve
🟨 Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
🟩 Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
🟦 Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
🟪 Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
🟫 Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
⬛ Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
⬜ 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!

🟥 Depressziós vagy? Szerintem nem! Megmondom, mi vagy!
🟧 Átok? Rontás? Negatív energia? Van ellenszer!
🟩 Házszentelés, lakásszentelés, tértisztítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .