2024, asztrológia, ez + az, hold, holdnaptár

♐🌝 Nyilas Telihold | 2024. május 23. (+videó)

Jupiter – Plútó trigon: MOST történik az égen! (videó)

Blogra dobta: Szatmári Nóra
Asztrológiai videókért kövess YouTube-on!

Végy új irányt, ehhez sokadszorra kapod meg az esélyt!

Tetőzés ideje: 2024. május 23. 15:54
+ Tízmilliószoros nap

Ha ezen a napon jóban leszel önmagaddal, akkor épp ott és az történik veled, amit csak szeretnél. Ám ennek a Teliholdnak van egy spirituális jelentése: egy felelősségteljesebb, érettebb és elkötelezettebb döntés születhet azzal kapcsolatban, hogyha valaki le szeretne mondani a zavartságról, a megtévesztésről, egy betegségről vagy egy függőségről, akkor ezt tényleg meg tudja tenni.

Ikrek Jupiter 2024. május 26. Új korszak indul! (videó)

Nagyszerű fejlődési lehetőségek nyílnak meg. A siker kulcsa a széleslátás és a begyepesedett gondolkodás leküzdése, hogy vadiúj megoldásokat találjunk.

Az érzelmek és ösztönök holdi minősége Telihold idején éri el csúcspontját. Érdemes ezeket az erőket és inspirációkat a kapcsolati kihívások leküzdésére használni. A kellő tudatosság lehetővé teszi a kapcsolatok kiegyensúlyozottá tételét. Ekkor tökéletesen tisztán lehet látni bármely emberi kapcsolat dinamikáját vagy épp a negatív érzéseket, amelyek diszharmóniát okoznak.

❣️Heti Holdnaptár és horoszkóp videón❣️
Youtube-on, csatornatagsággal elérhető!

Középpontban azért mégiscsak maradhat a tudás, a megértés, az elfogadás, dolgok okos átformálása, valamint az intellektus áll. Meglepően sok esélyt kapunk arra, hogy jóra fordítsuk a dolgokat – magán- vagy akár hivatalos jellegű ügyeket. Könnyebb lesz tisztázni egy bonyolult helyzetet, veszekedést, vitát, mint más esetben.

telihold-nyilas
  • legyél tudatosabb
  • tervezz pontosabban
  • cselekedj bátrabban
  • fogadd be az információkat

A legfontosabb, amit ezzel a Teliholddal kapcsolatban elmondhatok: az, ami most megérint érzelmileg, AZZAL FOGLALKOZZ ODAADÓAN! Ha csak félgőzzel mész előre, nem jutsz be a célba! Eközben ne feledd, ilyen pillanatokból kevés adódik, hát cselekedj bátran!

Babahoroszkóp | Cégnév elemzés | Optimista kártya

Hagyatkozz az intuíciódra, és maximálisan az fog történni, amire éppen szükséged van. Kérd bátran mások segítségét, s te is mutass irányt, ha valakinek erre szüksége van.

Sok sikert a Telihold energiáinak megéléséhez és felhasználásához!

Asztrológusodat & tanácsadódat itt éred el: +36 70 3116125

Szatmári Nóra vagyok, asztrológus, tarotológus, mentális segítő, bestseller könyves író, alkotó, a biborcsillag.hu blog alapítója és írója. Diplomáimat a Külkereskedelmi Főiskolán, a Kodolányi János Egyetemen, majd 2022-ben a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. De… ezek csak címkék, és javarészt nekem fontosak. Sokkal lényegesebbnek tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat és tudásodat képes vagy felhasználni önmagad fejlesztésére és életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet adom tovább, hatékony módszerekkel.

Ezt is olvasd el és ismerd meg további gondolataimat:
🟥 Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
🟧 Az elnyomó emberek 10 ismérve
🟨 Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
🟩 Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
🟦 Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
🟪 Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
🟫 Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
⬛ Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
⬜ 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!

🟥 Depressziós vagy? Szerintem nem! Megmondom, mi vagy!
🟧 Átok? Rontás? Negatív energia? Van ellenszer!
🟩 Házszentelés, lakásszentelés, tértisztítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .