2024, asztrológia, ez + az, hold, holdnaptár

Skorpió Telihold | 2024. április 24. (+videó)

❣️ÁPRILIS 20. Jupiter – Uránusz együttállás (videó) ❣️

Blogra dobta: Szatmári Nóra
Heti cigánykártya jóslat április 15-21. – videó
Heti Taroszkóp április 15-21. – videó

01 óra 50 perckor csodás Telihold a Skorpió zodiákusban. Ekkor a Hold szembenáll az Uránusszal és a Jupiterrel is.

A Telihold a Hold legérettebb, legkerekebb, legegészebb formája. A teljes bőség és kerek egész ideje. A termékenység legaktívabb pillanata, emellett pedig az elengedés kezdeti időszaka (tértisztítás > elengedés). Valamilyen típusú megvilágosodás elkerülhetetlen. Itt és most lehetséges tiszta lappal indulni. Meg mered ezt lépni? Fájdalmas lesz, de legalább hasznos.

Skorpió Telihold / Bika Nap

Amennyire a Skorpió erejével dolgozunk, annyira a Bika erejével is dolgozunk. Ahogy a Hold és a Nap, úgy a Skorpió és a Bika is egymással szemben állnak az égen és az állatöv keréken.

A Skorpió és a Bika egyaránt azt akarja, hogy teljesen elmerüljünk a jelen pillanatban. Arra kérnek minket, hogy tegyük félre a jövővel vagy a múlt fájdalmával kapcsolatos szorongásainkat, és érezzük át teljesen a pillanatot. A Bika arra ösztönöz bennünket, hogy kapcsolódjunk az anyatermészethez, használjuk ösztönösen az érzékszerveinket. Ezzel szemben a Skorpió arra kér bennünket, hogy kapcsolódjunk a belső világunkhoz, süppedjünk bele a lélek mélységeibe, és engedjük el a heves érzelmi reakcióinkat. Így képesek leszünk megtalálni a jelen fontos üzeneteit.

Itt és most lehetőségünk van az Univerzum fontos fogaskerekének érezni magunkat. Érezhetjük az élet hatalmasságát, és inspirálódhatunk saját erőnkből.

Ha inkább videón néznéd / hallgatnád, akkor:

Fontos, hogy elfogadd azt, amire a Telihold során fény derül. Felesleges harcolni ellene. Csak befogadhatod és megkérdezheted magadtól azt, hogy mi a legmagasabb megnyilvánulás, amit ezzel az energiával létrehozhatsz. Ez akkor is igaz, ha nemkívánatos híreket kapsz vagy váratlan eseményeket kell megélned, tudd, hogy ezzel az Univerzum egyfajta kitérőt ad számodra, ami végső soron a legjobb lépés az azonnali szellemi és lelki fejlődéshez. Nyisd meg az elmédet a most érkező információk előtt, és bízz abban, hogy ez pontosan abban a pillanatban érkezik meg az életedbe, amikor épp szükséged van rá.

Összefoglalva: Ennek a Teliholdnak igen intenzív, transzformatív hatása van, elkerülhetetlenül megjönnek a belső vívódások, nagy kérdések kerülnek felszínre. Ne csodálkozz, ha erős lelki és fizikai tüneteket tapasztalsz magadon. Mi az, amihez túlzottan ragaszkodsz? Mit nem tudsz elengedni, megemészteni, vagy épp ellenállni? Aki feszül, az nem fog tudni túllépni az aktuális nyűgjén.

Horoszkóp, Név- és Tarot elemzések Nórával.
Időpont foglalás: +36 70 3116125

Esetleg itt az ideje annak, hogy teljesen másképp állj a jelenlegi helyzethez? Infláció? Háború? Minden vagy épp semmi? Másképp megközelíteni lehetséges bármit? Biztosan! Merülj el a saját gondolataidban! Hozz létre új dolgokat, kötődj más emberekhez, ismerkedj idegen kultúrákkal, mert csodákra lelhetsz. Amit eddig láttál valahogyan, az most egészen más színben tűnhet fel.

VÁLASZOLD MEG MAGADNAK EZEKET A KÉRDÉSEKET!

Amennyiben azt érzed, kinyílik egy ablak vagy egy ajtó, s járni kezd a szél… huzat van, friss levegő érkezik, akkor bizony sokkal többet tettél az elmúlt hónapokban önmagadért, mint azt gondolnád.

Azonban azt is szem előtt kell tartani, hogy a friss szellő lendülete bármilyen ingatag talajra épült szerkezetet feldönt…

Sok sikert, szép napot!

Nóra

Elmaradhatatlan energiaforrás a csuklódon💰: Bőség kristály karlánc & Áldás kristály karlánc & Hála kristály karlánc

Asztrológusodat & tanácsadódat itt éred el: +36 70 3116125

Szatmári Nóra vagyok, asztrológus, tarotológus, mentális segítő, bestseller könyves író, alkotó, a biborcsillag.hu blog alapítója és írója. Diplomáimat a Külkereskedelmi Főiskolán és a Kodolányi János Egyetemen, majd 2022-ben a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. De… ezek csak címkék, és javarészt nekem fontosak. Sokkal lényegesebbnek tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat és tudásodat képes vagy felhasználni önmagad fejlesztésére és életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet adom tovább, hatékony módszerekkel.

Ezt is olvasd el és ismerd meg további gondolataimat:
🟥 Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
🟧 Az elnyomó emberek 10 ismérve
🟨 Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
🟩 Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
🟦 Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
🟪 Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
🟫 Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
⬛ Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
⬜ 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!

🟥 Depressziós vagy? Szerintem nem! Megmondom, mi vagy!
🟧 Átok? Rontás? Negatív energia? Van ellenszer!
🟩 Házszentelés, lakásszentelés, tértisztítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .