2024, asztrológia, ez + az, horoszkóp, tranzit

Nap ☉ – Plútó ♇ kvadrát: komoly krízis jöhet | 2024. IV. 18-25.

Csúcspont: április 21.

❣️ÁPRILIS 20. Jupiter – Uránusz együttállás (videó) ❣️

Blogra dobta: Szatmári Nóra
Heti cigánykártya jóslat április 15-21. – videó
Heti Taroszkóp április 15-21. – videó

A Nap és a Plútó kvadrátot – a szembenálláshoz hasonlóan – érdemes alaposan megvizsgálni tranzithatásként és születési radix értelmezésben is. Ugyanis egyik sem egyszerű, és végképp nem felemelő hatású.

A Nap és a Plútó kvadrátját éljük meg tranzitként 2024. április 18-25. között.

Felfokozott, talajvesztett állapot, egzakt: 2024. április 21.

Jelentős krízist idézhet elő ez a hatás. Szerencsére extra rövid idejű hatásról van szó, így csak pár napig fogjuk azt érezni, hogy semmi nem jó, semmit nem csinálunk jól, megkérdőjelezzük az összes lépésünket, döntéseinket, még akkor is, ha egyébként legbelül pontosan tudjuk, mindent hibátlanul csináltunk, és nincsenek megválaszolatlan kérdések. Drámaian leromolhat az önértékelésünk, és minden körülöttünk zajló eseményt sötétebbnek láthatunk. Kétség, kétely gyötör mindenkit. Átmenetileg.

Horoszkóp, Név- és Tarot elemzések Nórával.
Időpont foglalás: +36 70 3116125
Online és személyesen.

Azok, akik komolyabb szenvedélybetegséggel küzdenek, mélypontra süllyedhetnek. Keveseknél ugyan, de megérkezhet az a hatás, hogy

„Basszus, elég volt, nem csinálhatom ezt tovább, különben bele fogok dögleni!”

És ez jó! Mert kevesek, de épp most fognak ismét talpra állni, egyedül, ÖNERŐBŐL. Akinek ez sikerül, az a következő egy évben oda jut, ahová tart.

Tranzit jellegű hatás még – és oda is kell erre figyelni! -, hogy a manipuláció, a féltékenység, a harcoskodás és arcoskodás ott lesz minden pillanatban. Felesleges lesz másokra mutogatni, hiszen magunk is részesei leszünk ezeknek a folyamatoknak. Ritkán mondom, de most igen: NEM CIKI A NYÚLCIPŐ. Fuss bátran jó messzire, ha ezeket a befolyásokat tapasztalod.

Babahoroszkóp | Cégnév elemzés | Auratisztítás, elengedés

Tranzit jellegű hatás az anyagi kárral együtt járó folyamatok megszaporodása: bármi tönkremehet, megsokszorozódik a lopás, károkozás, rablás, erőszak, és a természeti katasztrófák is jelen lesznek. Az infláció – bármilyen ígérettel ellentétben – nem fog megállni, legfeljebb mérséklődik.

Eressz el mindent! Ha nem teszed, s erőszakkal akarod megvalósítani a tervedet vagy megszerezni az irányítást, komoly veszteség érhet. A veszteség nem feltétlenül anyagi – lehet lelki, mentális is, csalódásként, kudrcként is megmutatkozhat.

Vállald el és fel, hogy megváltozik valami. Ha beleállsz bátran a változásba, akkor nyersz. Ha ellenállsz… akkor már tudod, mi fog történni.

Radix szempontból folyamatos lehet az önmarcangolás, az önszabotázs, és olyan magatartásformákat vehetsz fel és közvetíthetsz a világ felé, amik senkinek nem fognak tetszeni és komoly ellenállást válthatnak ki másokból. Ez nehéz dió, lehet rajta segíteni, önmunka szükséges hozzá.

Asztrológusodat & tanácsadódat itt éred el: +36 70 3116125 (Skype-on és Viber-en is)

Szatmári Nóra vagyok, asztrológus, tarotológus, mentális segítő, bestseller könyves író, alkotó, a biborcsillag.hu blog alapítója és írója. Diplomáimat a Külkereskedelmi Főiskolán, a Kodolányi János Egyetemen, majd 2022-ben a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. De… ezek csak címkék, és javarészt nekem fontosak. Sokkal lényegesebbnek tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat és tudásodat képes vagy felhasználni önmagad fejlesztésére és életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet adom tovább, hatékony módszerekkel.

Ezt is olvasd el és ismerd meg további gondolataimat:
🟥 Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
🟧 Az elnyomó emberek 10 ismérve
🟨 Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
🟩 Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
🟦 Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
🟪 Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
🟫 Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
⬛ Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
⬜ 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!

🟥 Depressziós vagy? Szerintem nem! Megmondom, mi vagy!
🟧 Átok? Rontás? Negatív energia? Van ellenszer!
🟩 Házszentelés, lakásszentelés, tértisztítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .