2023, asztrológia, ez + az, tranzit

Mars – Jupiter trigon: 2023. VII. 23. – VIII. 10.

Csúcspont: augusztus 1.

🏵 Vénusz retrográd 2023. VII. 22. (videó)
MURPHY törvénye ON! Ami elromolhat, az…

Blogra dobta: Szatmári Nóra
Heti Tarot jóslat minden horoszkóp jegynek VII. 17-től – videó
Heti Cigánykártya előrejelzés minden napra VII. 17-től – videó

2023. július 23. és augusztus 10. között a Mars és a Jupiter trigonja fokozza a vágyat, és növeli a versenyszellemet, a győzelemért most elég sokan és elég sok mindent meg fognak tenni. Szinte minden projekt, amit most elkezdünk, sikeres lesz. Ez a tranzit a sikeres erőfeszítések egyik legjobb segítője – legyen szó a háborúról, a sportról, a szexuális hódításokról vagy épp az üzletről.

Szülinapi buli, lánybúcsú jósda nélkül? Nézd meg több tucat egyedi jósdaprogramomat!

A szerencse most sokféle arcát megmutatja, élvezd az életet, és ha kellően erős az önbizalmad, akkor bármit elérhetsz, bármi a tiéd lehet. A jó szándékot és a kedvességet ne cseréld el semmire! Ha ilyen bőséges és pozitív energiát fordítasz a számodra fontos ügyekre, akkor azok meghozzák a kívánt előnyöket és kiemelkedő eredményeket. Ez azon esetek egyike, amikor kifejezetten javallott kockázatot vállalni.

Bár nem vagyok híva az önzőségnek, de az egészséges önzőségnek már annál inkább. Lehetnek egészségesen önző szándékaid akkor, amikor a saját fejlődésed érdekében meg kell szerezned azt, amit akarsz, mindaddig, amíg senkit nem bántasz meg ezzel és senkinek nem lesz ebből kára. Legyél kezdeményező és cselekedj az ösztöneid szerint. Ez a megfelelő idő a határozott és bátor cselekedetekre, a fontos döntések meghozatalára, az irányítás átvételére és a vagyon növelésére.

Pályaválasztás előtt állsz? Pályát módosítanál? Fogalmad sincs, merre indulj? Az előtted álló ajtóhoz nálam van a kulcs! Így fogok neked is segíteni!

Számíthat a jó ítélőképességre, hogy kihasználjon minden olyan személyes, anyagi vagy spirituális fejlődési lehetőséget, amely az útjába kerül. Ez egy tökéletes időszak a randevúzásra és a meglévő kapcsolatok javítására. Másokat erősen vonz majd szexuális aurája és magabiztos jelenléte.

Kérlek, mondd el a véleményed egy-két mondatban! Köszönöm!

Asztrológusodat & tanácsadódat itt éred el: +36 70 3116125

Szatmári Nóra vagyok, asztrológus, tarotológus, mentális segítő, bestseller könyves író, alkotó, a biborcsillag.hu blog alapítója és írója. Diplomáimat a Külkereskedelmi Főiskolán, a Kodolányi János Egyetemen, majd 2022-ben a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. De… ezek csak címkék, és javarészt nekem fontosak. Sokkal lényegesebbnek tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat és tudásodat képes vagy felhasználni önmagad fejlesztésére és életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet adom tovább, hatékony módszerekkel.

Ezt is olvasd el és ismerd meg további gondolataimat:
🟥 Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
🟧 Az elnyomó emberek 10 ismérve
🟨 Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
🟩 Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
🟦 Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
🟪 Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
🟫 Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
⬛ Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
⬜ 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!

🟥 Depressziós vagy? Szerintem nem! Megmondom, mi vagy!
🟧 Átok? Rontás? Negatív energia? Van ellenszer!
🟩 Házszentelés, lakásszentelés, tértisztítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .