2023, asztrológia, ez + az, tranzit

Vénusz a Rákba lép | 2023. május 7.

Blogra dobta: Szatmári Nóra
HALAK SZATURNUSZ – elemzés youtube-on
VÍZÖNTŐ PLÚTÓ – elemzés youtube-on

Elem és minőség: Víz és kardinális
Pozitív tulajdonságok, amiket kivált: érzékeny, gyengéd, gondoskodó, óvatos, feltétel nélküli
Negatív tulajdonságok, amiket kivált: sérülékeny, érzelmes, melodramatikus, irányító, bizonytalan

A Vénusz jegyet vált, s az Ikrekből a Rák házba húzódik át, könnyű léptekkel. Ideje, hogy kiszakadjon az Ikrek öleléséből. Eme tevékenysége során épp kvadrátot alkot a Neptunnal – de ez gyorsan tovatűnik.

Ha inkább hallgatnád:

Rák Vénusz idején elkerülhetetlen, hogy elkezdjünk álmodozni, fantáziálni. Feltűnően érzékennyé válunk, s nem ritka, hogy elrugaszkodunk a realitás talajától. Óvatosan kell bánni ezekkel a helyzetekkel, mielőtt orra buknánk… Jó dolog hallgatni a belső hang üzeneteire, jó dolog többet belelátni helyzetekbe, mint amennyi valóban benne van azokban, ugyanakkor senki ne tegyen hozzá többet az egyértelmű tényekhez, és senki ne akarja megváltoztatni a valóságot a saját szája íze szerint, mert az később fájdalmas helyzetet hozhat.

Babahoroszkóp | Cégnév elemzés | Auratisztítás, elengedés

Megnő a vágyunk a romantikázásra, intimitásra, összebújásra, simogatásra. Akinek még nincs gyermeke, most könnyen megfoganhat a vágyott baba. (Ebben segíthet a fogantatási naptár is!) Aki most találkozik szembe a szerelemmel, bátran engedje meg magának az érzelmeket, de ne helyezze azonnal magát esküvői fotóra, közös házba – azaz ne igyon senki előre a medve bőrére. Mindennek időt kell hagyni, a dolgokat nem kell siettetni.

Fontos, hogy ne hagyjuk magunkat befolyásolni, mert ha mégis megtesszük, akkor az fájdalmat okozhat nekünk, utána pedig sokáig nyalogathatjuk a sebeinket.

Jó hír lehet, – amit a magunk javára fordíthatunk -, hogy javul az alkalmazkodóképességünk, és alkalmassá válunk az egyenletes szeretetáramoltatásra.

2023 nyarán folyamatosan megtalálható leszek Debrecen és Hajdúszoboszló környékén. Egyeztessünk időpontot személyes konzultációhoz, hogy megismerd a lehetőségeidet, lásd a jövődet.

A társasági élet iránti igényünk megnő, hát tartsunk baráti és családi összejöveteleket, legyünk mi magunk a kezdeményezők. Remek alkalom ez a periódus kikapcsolódásra, a családdal töltött idővel és a kedvenc ételeink elfogyasztásával. A Rák Vénusz mélyebb kapcsolatok kialakítását kezdeményezi a rokonaikkal azáltal, hogy növeli a szeretetet és javítja a bizalmat két vagy több ember között. Ha van régebb óta húzódó családi probléma, akkor itt az idő a békülésre, a rendezésre.

Ami az elmúlt hónapokban megborult, megingott, mocsaras területre ért, az most javítható, formálható, turbózható. Különösen igaz ez az üzleti életben zajló folyamatokra, új kapcsolatok alakíthatóak ki, a meglévő partnerségek új szintre léphetnek. Javíthatóak a munkahelyi kapcsolatok, sikeresek lehetnek a mentorálások, és a régi ötletekből egy-kettő végre életre kel.

7 dolog, ami biztos javul ebben a periódusban:

  • javul az érzelmi intelligencia
  • elmélyülnek a kapcsolataink
  • több melegség és szeretet lesz jelen
  • javulnak a szereteten alapuló kapcsolataink
  • jó alkalom romantikázni, kedveskedni
  • fokozódhat a kreativitásunk
  • szebbé tehetjük a környezetünket

7 dolog, ami romolhat ebben a periódusban:

  • erősödő érzelmek és növekvő ragaszkodás – a másik fél ellenállásával
  • a bizonytalanok növekedő kapcsolatfüggősége
  • manipulatív viselkedés
  • érzelmi kitörések
  • érzékenység kritikára
  • passzív-agesszív hajlam növekedése
  • gyermekkori vagy generációs problémák felbukkanása

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: +36 70 311 6125 (Skype-on és Viber-en is)

Debrecen, Ebes, Nagyhegyes, Nádudvar, Kaba, Hajdúszovát:  Két fő esetén házhoz is megyek 🙂

Szatmári Nóra vagyok, asztrológus, tarotológus, mentális segítő, bestseller könyves író, alkotó, a biborcsillag.hu blog alapítója és írója. Diplomáimat a Külkereskedelmi Főiskolán, a Kodolányi János Egyetemen, majd 2022-ben a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. De… ezek csak címkék, és javarészt nekem fontosak. Sokkal lényegesebbnek tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat és tudásodat képes vagy felhasználni önmagad fejlesztésére és életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet adom tovább, hatékony módszerekkel.

Fontos! Az általam közzétett összefoglalók, napi anyagok nagyon hasznosak lehetnek, de fenntartással kell kezelni mindet! Miért? Mert – ha és amennyiben – csak ebből táplálkozol, ebből ollózol össze magadnak egy elemzést, netán ezekből akarod megérteni a komplex összefüggéseket illetve egy adott időszak minőségét, a zsákutcád borítékolható. Egy előrejelzés kizárólag a többi, egyidejű tranzittal – mint együtthatással -, valamint a személyi horoszkóp sajátosságaival összefüggésben ad értelmes és teljes képet. A különféle égi hatások előrejelzései alapvetően a klasszikus asztrológia szabályai szerint valamint a 22 éves tapasztalatom alapján íródnak, legyen az radix vagy tranzit.
Ennek megfelelően előfordulhat, hogy elolvasol egy felemelő leírást, de nem olvasod el a párhuzamos előrejelzéseket, így pedig nem érted, miért nem az történik, amit remélsz. Miért? Mert a személyi horoszkóp sajátosságaival olyan teljesen egyedi kép tárul eléd, amit egyetlen egy asztrológiai blog sem képes megadni neked, ezzel ellentétben a valódi, tapasztalt, élő, lélegző, gondolkodó asztrológus viszont igen.
Amikor felkeresel engem, mint asztrológust, fel kell készülnöd arra, hogy NEM FOGLAK MEGÓVNI A SORSODTÓL. Nem csikarhatod ki belőlem a szájízed szerinti válaszokat. C.G. Jung is egyértelműen rámutatott arra az asztrológia iránti érdeklődése eredményeképpen, hogy az embereket hagyni kell fejjel nekirohanni a falnak! Így alaposan összezúzzák magukat, s talán tanulnak végre a hibáikból.

Ezt is olvasd el és ismerd meg további gondolataimat:
🟥 Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
🟧 Az elnyomó emberek 10 ismérve
🟨 Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
🟩 Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
🟦 Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
🟪 Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
🟫 Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
⬛ Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
⬜ 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!

🟥 Depressziós vagy? Szerintem nem! Megmondom, mi vagy!
🟧 Átok? Rontás? Negatív energia? Van ellenszer!
🟩 Házszentelés, lakásszentelés, tértisztítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .