2023, hold, holdnaptár, tízmilliószoros nap

♍🌝 Szűz Telihold: 2023.03.07 És ez még semmi! 3 különleges hatás változtatja meg a sorsunkat!

…már, ha hagyjuk! Szűz Telihold és még… Nézd/hallgasd meg youtube videón, ha inkább fülelnél!

Blogra dobta: Szatmári Nóra

Ez itt kérem az év első tízmilliószoros napja + SZŰZ Telihold, éééés… a Szaturnusz jegyet vált és átlép a Halak zodiákusba.

Március 7-én körbeöleli óriási fényével Földünket a Telihold, ami épp a Szűz jegyében tetőzik, a 16°39′-nél. Amikor a Hold a Szűzben jár, szorgalmunk, az újdonság iránti vágyunk megnő. Nem riadunk vissza nehéz, problémás feladatoktól sem.

Asztronómiai nézőpontból a Hold és különösen a Telihold jelentős befolyással bír számos természeti folyamatra. Ezek közül a legismertebb az árapály jelenség. Maga a Telihold negatív hatással van az emberi szervezetre. Miért? Mert elősegíti a betegségek kialakulását, befolyásolja a sebgyógyulást, ami ebben a periódusban lényegesen lassabban megy végbe, sőt, a seb még el is fertőződhet. A Teliholdak idején erősen ajánlott kerülni a műtéteket és az orvosi beavatkozásokat, beleértve a fogorvosi tevékenységet is. Másrészről viszont ilyenkor hatékonyabbak a homeopátiás kezelések. A Telihold felerősítheti a szellemi horizont tágulását, így az aktuális problémák felismerését is, ezáltal segít az egyénnek abban, hogy felfedezze magában a negatív viselkedésmintákat, és akár jelentős mértékben javítson azokon.

A Szűz Telihold tetőzés időpontja: 13:42

Ez egy nagyon tiszta nap, az igazságosság, a szellemi megtisztulás, valamint az asztrális és a fizikai test harmóniájának napja.
Ez a nap kiemelten fontos az életünk kardinális kérdésében történő döntéshozatal szempontjából.
Legyünk nyugodtak ezen a napon, viselkedésünk ne legyen kirívó. A belső komfort, a lelki béke és a mértékletesség legyen a meghatározó cél számunkra. A gonoszság, az agresszivitás és az irigység nagy visszaesést okoz a fejlődésünkben ezen a napon. Az alkotói munka számára ideális nap, mivel az ihlet ilyenkor a legerősebb.

Érezni fogjuk, hogy emberi kapcsolataink fókuszba kerülnek, így a partnerség és a másokkal való együttműködés témája kiemelten fontossá válik.

Mi kellhet ennél több és szebb egy jó naphoz? Egy tízmilliószoros nap + a Szaturnusz jegyváltása.

Ez a teremtő nap legyen olyan, amikor az apróságoknak is helyet adsz és nem csak nagy dolgokra vágyakozol! A könnyű, gyorsan megvalósítható vágyak, kívánságok, célkitűzések is kapjanak helyet! Légy hatékony úgy, hogy teret engedsz a “kicsi” dolgoknak is. Mert minden nagy dolog egy kicsiből teremtődik!

Buddha tanítása szerint ezt nem kellene ezen a napon csinálni – még ha ezek az iránymutatások erősnek is tűnnek:

  • ölni, gyilkolni, rombolni
  • lopni
  • szexuális együttlétben részt venni
  • lerészegedni
  • fényűző mulatságot csapni
  • énekelni és táncolni
  • díszes ruhát viselni
  • enni pontban délben

Persze ölni, lopni egyébként sem ildomos, de tízmilliószoros napon végképp, igaz? 🙂 Légy jó, légy tudatos, légy alapos, légy kedves és odaadó. Légy olyan, amit másoktól is elvársz.

Garantáltan több szerepet kap egy tízmilliószoros napon életedben az okkultizmus, az ezotéria, nő a kíváncsiság és választ szeretnél kapni a kérdéseidre. A szellemi fejlődés iránti igényed szélesedik.

Asztrológusodat & tanácsadódat itt éred el: +36 70 3116125

Szatmári Nóra vagyok, asztrológus, tarotológus, mentális segítő, bestseller könyves író, alkotó, a biborcsillag.hu blog alapítója és írója. Diplomáimat a Külkereskedelmi Főiskolán, a Kodolányi János Egyetemen, majd 2022-ben a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. De… ezek csak címkék, és javarészt nekem fontosak. Sokkal lényegesebbnek tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat és tudásodat képes vagy felhasználni önmagad fejlesztésére és életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet adom tovább, hatékony módszerekkel.

Ezt is olvasd el és ismerd meg további gondolataimat:
🟥 Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
🟧 Az elnyomó emberek 10 ismérve
🟨 Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
🟩 Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
🟦 Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
🟪 Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
🟫 Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
⬛ Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
⬜ 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!

🟥 Depressziós vagy? Szerintem nem! Megmondom, mi vagy!
🟧 Átok? Rontás? Negatív energia? Van ellenszer!
🟩 Házszentelés, lakásszentelés, tértisztítás

4 thoughts on “♍🌝 Szűz Telihold: 2023.03.07 És ez még semmi! 3 különleges hatás változtatja meg a sorsunkat!

  1. Fantasztikus a videó, én inkább hallgattam, úgy könnyebb volt. Rád is kattantam, eddig nem ismertelek, köszönöm ezt a rengeteg munkát, amit az irásokba fektetsz!

    S. Német Ancsa

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .