ez + az

Vénusz – Uránusz trigon – a kevesebb néha több! 2022. IX. 16-24.

Szűz Vénusz | trigonban | Bika Uránusszal
2022. szeptember 16-24. között

Ez az erőteljes fényszög igen aktív lesz. Ennek köszönhetően új kapcsolatokra tehetsz szert, ismerkedésekre lesz mód – legyenek ezek barátiak, üzleti vagy szerelmi jellegűek -, de akár a meglévőek is felfrissíthetőek. Ugyanakkor fontos tényező, hogy csak olyan emberi kapcsolatokba érdemes erőt és időt fektetni, amikről tudjuk, hogy nekünk is hasznot hoznak. Új lendülettel mész előre, amit hátszéllel segít a Kos Jupiter.

Tarot tanfolyam Nórával október 8-9-én!
Cigánykártya tanfolyam Nórával október 1-2-án!

Összességében ez az időszak vegyes hatásokkal bír: olykor stresszesebb, frusztráltabb, akaratosabb lehetsz – és aligha tudod ezt kontrollálni. Egyes élethelyzetekben a csökönyösséged, makrancosságod jól jöhet, de nem minden esetben. Ne hagyd, hogy mások elnyomjanak, uralkodjanak rajtad! Pláne, akkor nem, amikor biztosan tudod, hogy neked van igazad! Ugyanakkor, mikor tudod, hogy most nem áll jól a szénád, inkább maradj nyugton és csöndben… Mert bizony, ha megszólalsz, abból nem biztos, hogy jól jössz ki – tekintve, hogy ezen távoli bolygók mind retrográd időszakukat élik:

Szaturnusz retrográd
Neptunusz retrográd
Plútó retrográd
Jupiter retrográd
Uránusz retrográd

Mottód: A kevesebb néha több.

Horoszkóp, Név- és Tarot elemzések Nórával.
Időpont foglalás: +36 70 3116125
Online és személyesen is!

Mi a pillanatnyi feladat? FIGYELEM, TISZTELET, TÜRELEM!

A szeretet és a figyelem nem feltétlenül járnak együtt, ugyanakkor, ha szeretsz, akkor figyelsz is. Ha figyelsz, azzal valójában tiszteletet és toleranciát tanúsítasz mások iránt. Figyelj azokra, akik valamiért hátrányosabb helyzetben vannak, mint te. Sokan vannak, többen, mint gondolnád. Most mindenkinek szüksége van türelemre, mert nem minden megy úgy, mint a karikacsapás. Nézz körbe, kinek van szüksége figyelemre, így pedig valamilyen apró segítségre? Persze, elsősorban saját magadnak, aztán a családodnak, barátoknak… de kinek még?

Ingatábla használata, ingázás tanfolyam október 23-án!
Névelemzés képzés: mit is rejt a neved? Október 22-23-án

Mondjuk a szomszéd idős embereknek? Segíts, ahol tudsz! Egy igazi spirituális ember most különös erővel gyakorolja a figyelmet és a türelmet. Nem csak szűk körön belül, hanem egy kicsit tágabb körön kívül is. Az elmúlt években sokszor mondtuk ki, hogy azért nem segítünk másokon, mert abban sokszor nincs köszönet. Mivel most eltérő energiák uralkodnak bennünk, körülöttünk, máshogy fog reagálni a figyelemre a szomszéd, egy ismerős, vagy egy idegen. Hát gyakoroljuk a figyelmet és a türelmet!

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: 06 70 311 6125

Szatmári Nóra vagyok, asztrológus, tarotológus, mentális segítő, bestseller könyves író, alkotó, a biborcsillag.hu blog alapítója és írója. Diplomáimat a Külkereskedelmi Főiskolán, a Kodolányi János Egyetemen, majd 2022-ben a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. De… ezek csak címkék, és javarészt nekem fontosak. Sokkal lényegesebbnek tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat és tudásodat képes vagy felhasználni önmagad fejlesztésére és életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet adom tovább, hatékony módszerekkel.

Ezt is olvasd el, ismerd meg további gondolataimat:
* Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?

* Miért nem jutsz egyről a kettőre? Ezen 6 ok miatt!
* Az elnyomó emberek 10 ismérve
* Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
* Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
* Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
* Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
* Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
* Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
* 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!

* Depressziós vagy? Szerintem nem! Megmondom, mi vagy!
* Üzenet közvetítés eltávozott szeretteinktől
* Átok? Rontás? Negatív energia? Van ellenszer!
* Házszentelés, lakásszentelés, tértisztítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .