ez + az

Nap – Uránusz kvadrát: a kontrollvesztés pillanata

Blogra dobta: Szatmári Nóra

A Nap az Oroszlánban, az Uránusz a Bikában rója útját.

Augusztus 6. és 16. között kicsúszhat a kezünkből a hatalom és a kontroll elvesztését tapasztalhatjuk. Lehetünk fent, lent, lehetünk kicsi vagy épp nagy emberek. Rengeteg apró-cseprő dolgot kell megoldani, ugyanakkor folyamatosan azt tapasztalhatjuk, hgy nem tudjuk kellőképpen uralni a helyzete(ke)t.

Augusztus 8-án és 11-én Budapesten vagyok, személyes konzultációkat tartok a Kálvin téren.

Ezen kellemetlen érzések miatt teljesen normális lesz a feszültség folyamatos jelenléte, olyasmitől is megrémülünk, amitől máskor nem. Aki hajlamos az önsorsrontás bármely formájára, annak ez kifejezetten leterhelő periódus lesz.

Ez a kvadrát arra ad egyértelmű jelzést, hogy bármelyikünk egyénileg vagy akár csoportosan is hajlamossá válhat hülyeségekre, excentrikus, észszerűtlen viselkedésre. Habár a különböző tettekben lehetnek eredeti gondolatok és különleges megvalósítások, nagy valószínűséggel nem a jó helyen, időben, és végképp nem a megfelelő emberekkel tesszük a dolgunkat.

Aki szabadságon van, az egyik nap menne, hogy felfedezze a környéket, és három túrára is jelentkezik, másnap viszont kirobbanthatatlan a medence mellől – azaz szélsőséges viselkedési fomák mutatkoznak meg.

Aki dolgozik ugyanezt teszi: egyik nap sokszoros munkát végez, másik nap meg Pató Pált játszik.

Augusztus 15-18. között Hajdú-Bihar megyében személyesen elérhető vagyok! Idén nyáron utoljára!

Óvatosan kell bánni a rutinnal, mert akaratlanul is olyasmihez ragaszkdhatunk, amihez már nagyon nem kellene. Büszkeség, majd balítélet lehet a vége a meggondolatlan tetteknek.

Asztrológusodat & tanácsadódat itt éred el: +36 70 3116125

Szatmári Nóra vagyok, asztrológus, tarotológus, mentális segítő, bestseller könyves író, alkotó, a biborcsillag.hu blog alapítója és írója. Diplomáimat a Külkereskedelmi Főiskolán, a Kodolányi János Egyetemen, majd 2022-ben a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. De… ezek csak címkék, és javarészt nekem fontosak. Sokkal lényegesebbnek tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat és tudásodat képes vagy felhasználni önmagad fejlesztésére és életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet adom tovább, hatékony módszerekkel.

Ezt is olvasd el, ismerd meg a véleményemet a világról:
* Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
* Az elnyomó emberek 10 ismérve

* Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
* Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
* Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
* Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
* Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
* Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
* 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!

* Depressziós vagy? Szerintem nem! Megmondom, mi vagy!
* Üzenet közvetítés eltávozott szeretteinktől
* Átok? Rontás? Negatív energia? Van ellenszer!
* Házszentelés, lakásszentelés, tértisztítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .