ez + az

Jupiter retrográd 2022 – Tilos a struccpilitika! 🪐

Blogra dobta: Szatmári Nóra

2022. május 10-én a Jupiternek elege lett a Halakból, és átcsattogott a Kos zodiákusba. Tartósan letáborozott, az éves retrográd időszak jelentős részét itt tölti. A Halak Jupiter időszakáról itt olvashatsz.

Ez a 8 jegy irtó jól jár a Jupiter retrográddal! Te köztük vagy?

2022. július 28-án retrográd mozgásba kezd a Nagy Szerencsebolygó: Jupiter. Hátrálása november 23-ig tart. Ekkor indul újra előre. Épp ezen a napon lesz Újhold is.

A Kos 08°43’-től a Halak 28°47’-ig tart a retrográd időszak.

Babahoroszkóp | Cégnév elemzés | Auratisztítás, elengedés

Mindenkinek vannak lehetőségei, ezek közül sok régóta ott toporog az ajtóban, tán egyik-másik hangosan dörömböl is… Ez az az időszak, amikor Jupiter nem késztet kapkodásra, sőt! Inkább azzal kínál kellemes, de hatásos hátszelet, hogy meglévő elképzeléseinket és vágyainkat összehangoljuk a cselekedeteinkkel. Csináljuk végre azt, amire vágyunk, ne pedig azt, amit a hátunk közepére sem kívánunk. A lehetőség neked is adott – hát élj vele! A Kos Jupiter tüzes, akaratos, elhivatottságot adó energiáit csak azok nem tudják kihasználni, akik nem is akarják, akik szeretik a fejüket a homokba dugni.

SZATURNUSZ RETROGRÁD 2022

Jupiter a következő hónapok influenszere, energikus mozgatórugója, néhol a rajt nyomógombja lesz. Ő lesz a legbefolyásosabb, különösen azért, mert a Kos / Halakban történő haladása és/vagy tolatása mindenképpen mérvadó.

Emellett véletlenül sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy joggal, törvénnyel, szabályokkal, törvényességgel alaposan meggyűlhet a bajunk. Ez is egy lehetőség! Görbe útra tévedhetünk – erről is mi hozunk döntést! Ilyen lehet a megemelkedő számlaadási kötelezettség megszegése, elfelejtjük elmondani az igazat, csak részigazságokat tárunk fel, olyasmit írunk alá, amit nem olvastunk át alaposan vagy egyszerűen nem értettünk bizonyos részeket. Tágulhat a feketegazdaság… Ilyen és ezekhez bármilyen formában hasonlító dolgokkal bánjunk óvatosan és legyünk körültekintőek! Mindig előttünk áll a becsületesség és a becstelenség útja.

Legyél nyitott arra, hogy kipróbáld magadat ismeretlen területeken. Végre hinni fogsz önmagadban és a kompetenciáidban.

NE ÚJ DOLOGBA KEZDJ, HANEM MÓDOSÍTS A GONDOLKODÁSODON!

Mi az, amiben ez az időszak még kiemelten sokat segíthet?

(SZ)ÉLESLÁTÁS & ÖNFEJLESZTÉS

A spirituális ember semmit nem tart kizárólagos és egyetlen válasznak a problémá(já)ra. A spirituális ember „Az éremnek két oldala van!” elv alapján gondolkodik, mindent alaposan körbejár, teret ad más ideológiának is, mint ami alapján ő él és cselekszik. Érdekli, mi folyik a családjában, a lakóhelyén, a megyében, a városban, az országban, a kontinensen és a világban. Úgy általában érdeklődő és nem utasít el semmilyen információt és annak megértését. A MEGértés NEM azonos az ELFOGADÁSSAL vagy az EGYETÉRTÉSSEL.
A spirituális ember és egy másik spirituális ember nem kell, hogy egyet értsenek egymással, viszont – most különösen igaz! -, hogy meghallgassák egymást és elfogadják a másik véleményét.
A spirituális ember tudja, hogy épp az ilyen leterhelő időszakok kedveznek leginkább az elcsendesülésnek. A csend segíti a tiszta gondolatok áramlását, az újragondolásokat, és az önfejlesztés különböző formáit. Aki most képes elmélyülni, az már abból is tanul, okul. Aki most képes tanulni, az felkészül egy új ritmusra – mert a járványnak vége lesz, és újra lendületbe kell majd jönnünk.
Keresni kell a tanulás, tapasztalatszerzés új formáit, meditálás, jóga, relaxáció, önvizsgálat módszereit. A spirituális ember tisztán látja, min kell sürgősen módosítani, és ehhez illeszkedő lépéseket tesz már most! A spirituális ember a maga javára fordítja a kényszerű és az önkéntes karantént is.

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: +36 70 311 6125 (Skype-on és Viber-en is)

Fontos! Az általam közzétett összefoglalók, napi anyagok nagyon hasznosak lehetnek, de fenntartással kell kezelni mindet! Miért? Mert – ha és amennyiben – csak ebből táplálkozol, ebből ollózol össze magadnak egy elemzést, netán ezekből akarod megérteni a komplex összefüggéseket illetve egy adott időszak minőségét, a zsákutcád borítékolható. Egy előrejelzés kizárólag a többi, egyidejű tranzittal – mint együtthatással -, valamint a személyi horoszkóp sajátosságaival összefüggésben ad értelmes és teljes képet. A különféle égi hatások előrejelzései alapvetően a klasszikus asztrológia szabályai szerint valamint a 20 éves tapasztalatom alapján íródnak, legyen az radix vagy tranzit.
Ennek megfelelően előfordulhat, hogy elolvasol egy felemelő leírást, de nem olvasod el a párhuzamos előrejelzéseket, így pedig nem érted, miért nem az történik, amit remélsz. Miért? Mert a személyi horoszkóp sajátosságaival olyan teljesen egyedi kép tárul eléd, amit egyetlen egy asztrológiai blog sem képes megadni neked, ezzel ellentétben a valódi, tapasztalt, élő, lélegző, gondolkodó asztrológus viszont igen.
Amikor felkeresel engem, mint asztrológust, fel kell készülnöd arra, hogy NEM FOGLAK MEGÓVNI A SORSODTÓL. Nem csikarhatod ki belőlem a szájízed szerinti válaszokat. C.G. Jung is egyértelműen rámutatott arra az asztrológia iránti érdeklődése eredményeképpen, hogy az embereket hagyni kell fejjel nekirohanni a falnak! Így alaposan összezúzzák magukat, s talán tanulnak végre a hibáikból.

Szatmári Nóra vagyok, asztrológus, tarotológus, mentális segítő, bestseller könyves író, alkotó, a biborcsillag.hu blog alapítója és írója. Diplomáimat a Külkereskedelmi Főiskolán, a Kodolányi János Egyetemen, majd 2022-ben a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. De… ezek csak címkék, és javarészt nekem fontosak. Sokkal lényegesebbnek tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat és tudásodat képes vagy felhasználni önmagad fejlesztésére és életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet adom tovább, hatékony módszerekkel.

Ezt is olvasd el, ismerd meg a véleményemet a világról:
* Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
* Az elnyomó emberek 10 ismérve

* Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
* Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
* Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
* Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
* Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
* Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
* 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!

* Depressziós vagy? Szerintem nem! Megmondom, mi vagy!
* Üzenet közvetítés eltávozott szeretteinktől
* Átok? Rontás? Negatív energia? Van ellenszer!
* Házszentelés, lakásszentelés, tértisztítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .