Kapcsolat

A III. évezred különféle problémáival idővel szinte mindenki szembesül. Légy Te az, aki kilépsz a saját árnyékod mögül, és beengeded a megértés, az elfogadás és a tudás fényét életedbe. Rajtad múlik. Én a közvetítő leszek a titkos tudás és közted. Kinyitom előtted az ajtót, de a küszöböt neked kell átlépned. Lendületet adok, biztatlak, feltöltelek.

Képes vagy magadra győztesként gondolni? El tudod hinni, hogy lehet jobb, mint, ami most van? El tudod azt képzelni, hogy igenis SZERENCSÉS vagy az élet pedig egyenesen ÁLDÁS? Tudsz HÁLÁS lenni? Hajlandó vagy végre kilépni a komfort-zónádból, dolgozni a fejlődésért és nem megelégedni a középszerrel? Akkor kopogtass be az ajtómon, dolgunk van egymással!

Jó hírem van számodra: NEM KELL együtt élned a problémákkal!

Bejelentkezés személyes konzultációra: +36 (70) 311 61 25

e-mail: nora (kukac) szatmarinora.hu vagy info (kukac) biborcsillag.hu

Személyes konzultáció helyszínei:

– 1082 Budapest, Baross utca 3.

– alkalmanként Debrecen és Hajdúszoboszló (Előzetes bejelentkezés ajánlott! Szívesen házhoz megyek: Hajdúszoboszló, Debrecen, Ebes, Nádudvar, Nagyhegyes előre megbeszélt időpontban)

14 thoughts on “Kapcsolat

 1. Tisztelt Szatmári Nóra!

  Az Ezoterikus Kalendáriumhoz ajándékba adott e-book mit jelent? Kell-e külön olvasót használni, vagy e-mailben pdf formátumban lehet megnyitni és olvasni?
  Válaszát előre is köszönöm: Klári

 2. Üdvözlöm Nóra délelőtt voltam Önnél elhoztam egy horoszkóp könyvet, amit Ági rendelt, nem volt biztos benne hogy megadta-e az e-mail cimét, most küldöm,üdvözlettel Anikó

 3. Kedves Nóra!
  Már jártam Nálad személyesen néhány évvel ezelőtt, de akkor még ha jól emlékszem, a Kőrúton fogadtál.
  Nem tudom, egy személyes konzultáció most mennyibe kerül? Szeretném, ha válaszolnál.
  Egy kérdésem van: A horoszkópok, amit pl. a Női Portál vagy a Femina közzétesz, csak a nőkre vonatkoznak, vagy a másik nemre is érvényesek?
  Várom válaszodat.
  Csiki Györgyné

  1. Kedves Csiki Györgyné!
   Immáron 3 éve új irodában dolgozom, ahol sokkal jobban érzem magam, és jóval eredményesebb is vagyok, – elképesztően jó ennek az irodának az energetikája, nem bántam meg, hogy váltottam 🙂
   Személyes bemutatkozó oldalamon minden információt megtalálsz: http://szatmarinora.hu
   Szép napot!
   Nóra

 4. Jó napot kívánok!
  Ildikó vagyok. Azt szeretném kérdezni, hogy kell átrendezni a lakásom egy nagy nyeremény bevonzásához? Sajnos el fogom bukni a lakást, mivel a hitel összegét már régóta nem tudom kifizetni, de szeretnék talpon maradni és sajátot venni újra, hitel nélkül.
  Köszönöm szépen előre is segítségét!
  Üdv.
  Ildikó

  1. Kedves Ildikó!
   Köszönöm levelét. Le fogom lombozni, hisz rossz helyre írt.
   Számomra a spiritualitás soha nem volt és nem lesz egyenlő azzal, hogy nulla munkával nagy nyereséghez jussak.
   Abban hiszek, hogy az áldozatos munka, az idő és az energia meghozza az eredményt.
   Bőség szemléletben élet, nem pedig lottó szemléletben.
   Mit hajlandó megtenni azért, hogy változzon az élete? Az nem elég, ha átrendezi a lakását, picit más jellegű áldozatra lesz szükség a fejlődéshez.
   Talán épp annak van itt az ideje, hogy végre elengedje azt, ami egyébként sem az Öné. Ha a lakáson hitel van, akkor az a lakás csak névleg az Öné, minden más szempontból nem. Engedje el és szabadítsa fel magát a teher alól, így fog tudni újra kezdeni és talpra állni.
   Minden jót!
   Nóra

 5. Kedves Nóra!
  Azt szeretném kérdezni, hogy 2018. augusztus 7-8-9-én telihold volt-e, vagy érték-e negatív hatások az embereket? Tragédia történt a családban, emiatt szeretném tudni.
  Előre is köszönöm szépen a választ.

 6. Kedves Nóra!

  Érdeklődni szeretnék a 2019-es Ezoterikus Kalendáriumod iránt, hogy mikor jelenik meg és hol lehet kapni?

  Köszönettel,
  Míra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..