ez + az

Vénusz a Bikába lép | 2021.04.14

Vénusz belép a Bika jegyébe, s egy jól érezhető, nyugalmasabb periódus indul el – ez párkapcsolatok és szerelem terén kiemelten igaz lesz. A Bika a Vénusz otthona, s ezáltal kiemelkedően fontossá válik az érzékiség. Érdemes időt szánni az önértékelésre és az élet élvezetére.

Két Ösvény Tarot tanfolyam Nórával: 2021.04.17-18.
Utolsó szabad hely keresi gazdáját!

A találkozás bárkivel fontos dolog, de a vágyott, megfelelő partnerrel különösen jelentős lehet. A Vénusz Bikában töltött ideje alatt könnyedén megtörténhet, hogy az ember fia és lánya váratlanul esik szerelembe, a már meglévő kapcsolatainkban pedig a kiszámíthatóság és a megbízhatóság kerül fókuszba.

venusz-bikaban

Az anyagiassággal, testiséggel, érzékiséggel összefüggő dolgok felerősödnek, nagyobb hangsúlyt kapnak, olyasmit is elfogadunk, amit máskor nem. A regenerálódás garantált.

Nincs ideje a lazításnak, épp ellenkezőleg! Ha most akarunk valamilyen folyamatot sínre tenni, hát gyorsan dolgozzunk is azon. Nem minden arany, ami fénylik, a háttérben más égi mozgások, hatások is működnek, épp ezért kell ezt a rövid időszakot maximálisan kihasználni.

Horoszkóp, Név- és Tarot elemzések Nórával.
Időpont foglalás: +36 70 3116125
Átmenetileg csak online (Skype, Viber, messenger)!
Időpont akár 48 órán belül.

Művészi hajlamaink, kreativitásunk, érdeklődésünk új és érzelmes dolgok iránt előtérbe kerülhetnek. Birtoklási vágyunk felerősödhet. A most következő hetekben elmélyülő kapcsolatok és szerelmi fogadalmak egy életre szólhatnak!

Kérlek, mondd el a véleményedet egy-két mondatban! Köszönöm!

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: 06 70 311 6125 (Skype-on és Viber-en is)

Ezt is olvasd el, ismerd meg további gondolataimat:
* Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
* Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
* Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
* Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
* Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
* Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
* Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
* 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!

* Üzenet közvetítés eltávozott szeretteinktől

Fontos! Az általam közzétett összefoglalók, napi anyagok nagyon hasznosak lehetnek, de fenntartással kell kezelni mindet! Miért? Mert – ha és amennyiben – csak ebből táplálkozol, ebből ollózol össze magadnak egy elemzést, netán ezekből akarod megérteni a komplex összefüggéseket illetve egy adott időszak minőségét, a zsákutcád borítékolható. Egy előrejelzés kizárólag a többi, egyidejű tranzittal – mint együtthatással -, valamint a személyi horoszkóp sajátosságaival összefüggésben ad értelmes és teljes képet. A különféle égi hatások előrejelzései alapvetően a klasszikus asztrológia szabályai szerint valamint a 20 éves tapasztalatom alapján íródnak, legyen az radix vagy tranzit.
Ennek megfelelően előfordulhat, hogy elolvasol egy felemelő leírást, de nem olvasod el a párhuzamos előrejelzéseket, így pedig nem érted, miért nem az történik, amit remélsz. Miért? Mert a személyi horoszkóp sajátosságaival olyan teljesen egyedi kép tárul eléd, amit egyetlen egy asztrológiai blog sem képes megadni neked, ezzel ellentétben a valódi, tapasztalt, élő, lélegző, gondolkodó asztrológus viszont igen.
Amikor felkeresel engem, mint asztrológust, fel kell készülnöd arra, hogy NEM FOGLAK MEGÓVNI A SORSODTÓL. Nem csikarhatod ki belőlem a szájízed szerinti válaszokat. C.G. Jung is egyértelműen rámutatott arra az asztrológia iránti érdeklődése eredményeképpen, hogy az embereket hagyni kell fejjel nekirohanni a falnak! Így alaposan összezúzzák magukat, s talán tanulnak végre a hibáikból.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .