ez + az

2021. március 20. NAP a KOSBAN

Március 20-án a Nap megérkezik a Kos jegyébe, budapesti idő szerint 10:38-kor. Asztrológiai szempontból is útnak indul a tavasz, kivirágzás, feléledés, új utak keresése.

A Kosba lépő Nap az asztrológia újév kezdetét jelzi, és már sosem esik március 21-re. 2047-ig március 20-án, utána pedig március 19-re csúszik majd előre a tavaszi nap-éj egyenlőség.

Tértisztítás online workshop Nórával: 2021.03.28
Két Ösvény Tarot tanfolyam Nórával: 2021.04.17-18.

Igen erős késztetést fogunk érezni az új és ismeretlen utak felfedezésére és végigjárására. Nem minden lesz maradéktalanul sikeres, kiemelkedő vagy profitábilis, de aki próbálkozik, és újra meg újra nekifut az aktuális ügyeknek, az sikerrel fog járni. Roppant fontos lesz az, hogy figyeljük a változásokat, amik tőlünk függetlenek! Ha mindig naprakészek leszünk és alkalmazkodunk a módosuló körülményekhez, akkor különféle kezdeményezéseink elvitathatalanul jó eredményeket fognak hozni. Legyünk RUGALMASOK! Minden változóban van, így, ami tegnap fehér volt, ma már lehet drasztikusan más színű…

nap-kosban

Meglátásom szerint az aktuális korlátozások április 18-ig kitolódnak / fennmaradnak. (Bár ne lenne igazam, a csudába…) Persze, a béke kedvéért valószínűleg mehetünk megint világgá húsvétkor (mint tavaly karácsonykor egy napra), aztán meg minden tovább úgy, mint eddig…

Március havának neve a Mars nevéből fakad, annak hónapja a Kos jegye. A Nap megtestesíti magát az Életet, a Teljességet, az Erőt, a Világ egységét. A Nap Kos jegybe lépése egyben maga az Élet Kezdete is. Remek időszak a teljes megújulásra.

Közeleg a tavasz, felébredünk a téli álomból. Aktívabbak, határozottabbak, türelmetlenebbek leszünk, mindent akarunk most azonnal. Jobban tudjuk érvényesíteni az akaratunkat, ambíciónk minden területen megjelenik. Tele leszünk energiával, könnyen lehet, hogy az egész világot meg akarjuk hódítani.

Horoszkóp, Név- és Tarot elemzések Nórával.
Időpont foglalás: +36 70 3116125
Átmenetileg csak online (Skype, Viber, messenger)!
Időpont akár 48 órán belül.

Március 21. a csillagászati tavasz kezdete, – rendszerint. Ám 2012-ben, 2013-ban, 2014-ben, majd 2015-ben is már 20-án áthaladt a Nap az Egyenlítõ magasságában az égen, sugarai merõlegesek voltak a föld forgástengelyére… S bizony ez az elmúlt években sem volt másként… De mi történik 2021-ben?

A részletes választ itt találod!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .