ez + az

Merkúr direkt | 2021. február 21. | Egyenesen előre!

2021. január 30-án a gondolkodás minőségéért, az ideológiánkért, a kommunikációnk mikéntjéért felelős Merkúr hátramenetbe kapcsolt, s három hétig ezen az irányon nem (volt) hajlandó módosítani.

A Merkúr bolygó direkt irányt vesz, előreindul – azaz megszűnik a retrográd állás. Könnyen érezzük / érezhettük magunkat picit lassabbnak, a fogaskerekek pedig többet akadoztak a kelleténél. Fura helyzetek, kifacsart test és lélek jellemezte ezt az időszakot, ám 2021. február 21-től összekaphatjuk magunkat. Jöhetnek az új célok, tervek, szabadon engedhetjük a fantáziánkat.

Horoszkóp, Név- és Tarot elemzések Nórával.
Időpont foglalás: +36 70 3116125
Februártól személyesen is a Kálvin téren!

Útja során a Vízöntőházat járta végig – csak az eddigiekkel ellentétes irányban -, hogy aztán 180 fokos fordulatot véve friss, éltető energiákkal töltődjön fel. A Merkúr a haladást tűzi ki célul. Az előre fele haladást.

Az aktuális világpolitikai és egészségügyi helyzetet tekintve a következő hetekben ismét érkeznek új, újabb és friss információk, nem minden lesz ezek közül kedvünkre való…

merkur

Ezen – egyébként nem túl hosszú időszak alatt – bizony megtapasztalhattuk az akadályok sűrűbb feltűnését, a gondolatok összekuszálódását, a kommunikációban, közlekedésben és ügyintézés terén felbukkanó váratlan, sokszor nehezen követhető helyzeteket. Aki figyelt és készült erre a körülményre, az tudott türelmesebb lenni másokkal és önmagával szemben is. A következő hetek dinamikusabbak, mosollyal telibbek, örömmel gyakrabban átitatottabbak lesznek.

Merkúr legközelebb a 2021-es május 29-től lesz retrográd.

Mit jelent a retrográd? „Hátráló mozgás”, melyet az asztrológia nyelvén minden bolygó esetében retrográd kifejezéssel illetünk, azonban csillagászatilag nem valós jelenség (!), csak mi látjuk ellentétes irányúnak a Földről. Ebből egyértelműen levonható az a következtetés, hogy a retrográd mozgás általa okozott hatást is a valóságnak nem megfelelően látjuk, azaz hátrátatónak, negatívnak.

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: +36 70 311 6125 (Skype-on és Viber-en is)

Kérlek, mondd el a véleményedet egy-két mondatban! Köszönöm!

Ezt is olvasd el, ismerd meg további gondolataimat:
* Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
* Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
* Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
* Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
* Két gondolat és egy mese: megváltoztatták az életemet!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .