ez + az

Jupiter a Vízöntőben 2021-ben: folytatódik a dráma?

Blogra vetette: Szatmári Nóra

Tudtad, hogy a Jupiter a Bakban járt 2020-ban? 2020. december 19-én meghódítja a Vízöntő jegyét – ezzel új kapukat nyitva meg a pozitív változások felé, mindannyiunk számára… A kérdés az, kinek és mire van szüksége a 2020-as esztendőt követően?

A Jupiter hozzávetőleg 12 év alatt járja végig a zodiákus kört.

Jupiter a Vízöntőben: 2020. december 19-től 2021. május 13-ig
Jupiter a Halakban: 2021. május 14. és július 27. között
Jupiter a Vízöntőben: 2021. július 28. és december 28. között

A Jupiter – sok egyéb mellett – 2021-ben rengeteg kockázatot hoz életünkbe. A mindennapi rizikó, az eredetiség, a technológia fejlődése, a fájdalmas ébredések elkerülhetetlenek. A csapatmunka, az együttműködés, a hálózatépítés, a bátor és formabontó gondolatok előtérbe helyezése kötelező elemek. Aki ügyes és jó taktikázik, azt nem kerüli el a csillogás, a siker, az új barátságok, a futurisztikus gondolkodás, a haladó ötletek sokasága.

A Szaturnusz majdnem azonos időben szintén átköltözik a Vízöntő jegyébe, s még egy ideig együtt haladnak. Talán ketten itt, ebben a közegben ismét termékennyé tudják tenni a talajt.

December 21-én Szaturnusz – Jupiter együttállás a Vízöntőben, egymástól 6 ívpercre, 30 fokra a Naptól.

Szaturnusz a Vízöntőben: 2020. december 18. és 2023. március 7. között

A 2021-es esztendő elsősorban a jövőbeli tervek megosztásáról és az együttműködésről fog szólni, mintsem a görcsös ragaszkodásról és a 2020-ban ránk szakadt dolgok megkérdőjelezéséről vagy épp elutasításáról.
A Vízöntő Jupiter éve sok változást ígér, néhány váratlan áttöréssel és sok-sok izgalommal.
A Jupiter számos érdekes ideológiát ígér, amik új ajtókat nyitnak meg az emberiség előtt, nem beszélve a természetet/természetvédelmet érintő új perspektívákról.

ÉLŐ, ONLINE, ASZTROLÓGIAI ELŐADÁS 4 alkalommal decemberben, a Bíborcsillag blog írójával, Szatmári Nórával!

A Vízöntő Jupiter időszakában végre friss levegőhöz jutunk, ismét módunkban áll jönni-menni, utazni, testileg és lelkileg feltöltődni, emellett felfedezni új helyeket, embereket, kultúrákat. Az teljesen bizonyos, hogy a különféle tudományokban, valamint a rég letűnt kultúrákkal összefüggésben új felfedezésekre számíthatunk.

A Vízöntő hatásának köszönhetően új feltárások kezdődhetnek a Földrõl, új energiaforrásra bukkanhatunk. Számos dolog, ami eddig csupán fikciónak tűnt, az új lendületet kaphat. A Jupiter végre kitágítja a szellemi horizontot az újdonságok befogadására.

2021 különösen alkalmas arra, hogy folyamatosan brainstormingot végezzünk – de elsősorban csoportosan, mivel a Jupiter a csapatorientált Vízöntőben áll, így pedig kollektív sikereket érhetünk el és valamilyen közös erővel létrehozott áttörést vihetünk véghez. Ez az összefogás akár világméretűvé is válhat, ami végre sok aktuális gondra kínálhat megoldást. Ami eddig egyedül nem ment, most csapatban könnyen megvalósítható.

A Vízöntő Jupiter végre felébreszti az embereket, az emberiséget, így pedig a társadalom egyes szereplői ötleteket fognak megosztani egymással és csak akkor kivitelezik, ha az valóban reális és jó eredményt hoz. A haladó ötletek elképesztő áttörésekhez vezethetnek.

A Vízöntő Jupiter gondolkodás nélkül ringbe száll a szociális szükségletek javításáért és kiáll a független gondolkodásért. Számtalan ötlet valóban az általános jólétet szolgálja majd.

Mindez a pozitív elõrejelzés komoly alapot ad egy reményteli, boldog 2021-es évhez! Akkor is, ha most, 2020 végén még nyomasztóan hat ránk a COVID pandémia kiszámíthatatlan jövője, ránk gyakorolt hatása.

A két sorsbolygó – Jupiter és Szaturnusz – téli napfordulós együttállásában sokan reménykednek, mintha tényleg a Messiás érkezne meg általuk. Azok, akik valamilyen gyors, könnyed, áldozatok nélküli szemléletváltásban, felszabadító érzésekben és különleges történésekben reménykedek, hát csalódni fognak. A december 17-én aktuális Szaturnusz jegyváltás, majd a Szaturnusz – Jupiter együttállás lesz a csúcspont az egyre jobban feszülő helyzetben, és ez akár különféle lavinák elindulását is jelezheti. Akik veszik a lapot, cselekszenek. Akik viszont a kényelmes fotelből nézelődnek, azokat el fogja vinni az ár. Régi paradigmák dőlnek meg, emellett az igazság és szabadság vágy olyan fokra hág, ami komoly lökést adhat az eddig elcsitított elégedetlenségnek – kicsiben és nagyban egyaránt.

Ezekről sokat fogunk hallani 2021-ben:

  • online munka, home-office óriási elterjedése
  • mikrovállalkozások alapítása
  • 5G technológia térhódítása
  • Hélium és hidrogén, – mint energiaforrás – újfajta felhasználása
  • Fúziós energia térhódítása (!)
  • Fosszilis energiaforrások háttérbe szorulása
  • Elektromos járművek számának erőteljes növekedése
  • Első-generációs sejtszámítógépek (cell cimputer)
  • Vezető nélküli autók és közösségi autózás terjedése
  • Repülő autók megvalósulása
  • Pilóta nélküli repülőgépek (ez inkább csak teszt)
  • Ruhán vagy ékszer(b)en viselhető személyazonosító eszközök
  • áttörések számítástechnikában és űrkutatásban
  • fény alapú WI-FI hálózat (nagyobb átviteli sebesség, nagyobb adatmennyiség)
  • nagy léptékű felfedezések a energia-előállításában, forradalmi előnyök minden területen
  • mesterséges intelligenciát haszáló tanárok és coach-ok
  • előrelépés a neurológia és a szinaptikus kapcsolatok területén, előrelépés az agy szimulációjában
  • mesterséges intelligencia a pszichikában

Horoszkóp-, Tarot- és Névelemzés ajándékba:
Ajándékutalvánnyal karácsonyra!

A Jupiterről és a születéskori Jupiterről röviden:

A régi korok asztrológusai a Jupitert Nagy Jótevőnek keresztelték, mert nem csak sikerekkel ajándékozza meg az embereket, hanem tovaűzi gondjainkat, félelmeinket és pozitív, optimista életérzéshez segíthet hozzá. Isten segítője Jupiter, aki meg akarja mutatni , hogy szabad, szép és boldog életünk lehet.

Csillagászati szempontból a Jupiter a nagy szerencse bolygója. Naprendszerünk méretes királya, egy óriási gázgömb, óriési nehézségi erővel, így a veszélyes sziklatömböket, aszteroidákat és üstökösöket távol tartja a földtől.

A hit és a bizalom érzete a Jupiterhez tartozik. E kettő megmutatja életünkben a helyes utat. Ők ketten felszabadíthatnak bennünket a szükségtelen félelmek terhei alól. Elkötelezetten hinni és bízni nehéz, hizen mi, emberek bizonyítani szeretnénk, hisz az életben mindent ellenőrizni, és meghatározni akarunk.

De mégis hogyan találhatunk hitet és bizalmat az életben, magunkban, másokban? Erre nincs recept, sem iránymutatás. Szerencsér, mert így az élet nyitott és korlátlan marad, a kiszámíthatatlanság fűszerével. A csillagok az asztrológusok számára lényeges feladatokat árulnak el, amikkel az ember élete folyamán szembesülni fog. A hit és a bizalom megtalálásához meg kell szabaduljunk a félelmeinktől, olyan úton kell járnunk, ami bátorságot és meggyőződést követel tőlünk. A Jupiter szellemiségében magasabb világnézethez kell fordulnunk, szükséges tovább képezni magunkat. Követnünk kell az eszméinket, amik sötét időkben is mutatják az utat. Ha ismerjük a születési horoszkópunkban a Jupiter állásunkat, akkor legalább azt tudjuk, hogy durván milyen irányban kell mennünk életünkben, hogy megtaláljuk az utunkat.

A Jupiter megmutatja szerepünket, amiben jól érezhetjük magunkat, amivel azonosítani tudjuk magunkat. A Jupiterben rejtőznek legtitkosabb kívánságaink, céljaink. Ha szövetkezünk a Jupiterrel, boldogan élhetünk, hitet és bizalmat találunk.

A te Jupitered hol állt a születésedkor?

Az ingyenes kalkulátorral itt kiszámolhatod és elolvashatod a kapcsolódó leírást!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .