ez + az

Vénusz a Mérlegbe lép | 2020. október 28.

A Vénusz bolygó visszatér a saját jegyébe, a Mérlegbe. Vagy inkább hazatér, így pedig nyugovóra lel. Fantasztikus és felemelő lehetőség ez! Most megmutathatod, miként tudsz elvarázsolni másokat! Teszi ezt 2 óra 41 perckor.

Aki keres, az talál. Aki szerelmet keres, az szerelmet talál.

Mindezt november 21-ig érdemes nagy intenzitással tenni.

A Mérlegbe lépő Vénusz nagyon kellemes és végre élhető hatásokat hoz azoknak, akik párkapcsolata (ha van | ha csak vágytak erre) nyűgös, problémás volt.

Sokszor beérjük a kevéssel, de most nem. Most az igazit keressük, s meglelhetjük… Ehhez még stabil talajt biztosít a Bak Szaturnusz is.

painting-63186_640

A Mérleg Vénusz időszaka mindig jó periódust ígér, s ha most nincs pozitív fordulat, akkor már nem tudom mikor lesz… vagy lehet. A problémás emberi kötelékek képesek végre és végérvényesen feloldódni, így pedig mindkét fél tovább tud lépni, és ez igenis örömtelibb annál, minthogy egy legyengítő kötelékben sínylődjön bárki. Ám ennek létezik fordítottja is: hirtelen fordulattal és kellő konszenzussal a helyére billen ismét minden.

Akinek viszont régóta nincs senkije, s csak kereste és kutatta, de eddig nagyon nem találta, az ettől a pillanattól fogva nagyobb intenzitással, emelkedett százalékaránnyal, megnövekedő hatékonysággal fog ismerkedni és az igazira rálelni. Az is garantált, hogy a beérkező másik fél személye „tisztább” lesz, – mindenféle szempontból. Nos, sok sikert!

Apróság: értelemszerűen, mivel a mindennapjaink általában nyugodtabbá, kissé harmonikusabbá válnak, ezért Vénusz sok egyéb életterületet érintve fog kellemes hatást kifejteni ránk.

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: +36 70 311 6125

2 thoughts on “Vénusz a Mérlegbe lép | 2020. október 28.

    1. Amilyennek látod a világot, olyan eredményeket kapsz a világtól. Ha minden jelöltedet bunkónak kezeled és annak nézed, akkor ezt vonzod be.
      Számtalan alkalommal hallom a klienseimtől, hogy „minden férfi szemét, ugye te is így gondolod?”. Hát, én nem így gondolom, sajna-bajna sokkal több normális pasit ismerek, mint bunkót. Én a jót látom bennük, tehát így is fordulnak felém.
      Nem az én dolgom eldönteni, hogy cselekedj.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .