ez + az

Merkúr a Skorpióba lép | 2020.09.27

Szeptember 27-én a Merkúr bekopogtat egy ajtón… és belépést nyer a Skorpió házba. Sötétnek, hidegnek, ridegnek és vizesnek tűnhet, – vajon tényleg az?

2020. szeptember 27. 08:41

Kinyílik egy kapu azt segítve, hogy szóban és tettben egyaránt megtaláljuk a jó pillanatokat a kommunikációhoz, döntésekhez, szerződésekhez, előadásokhoz, vizsgákhoz. El kell indulni valamerre: le vagy fel, de mozdulni kell.

Dolgozzunk a függő ügyek megoldásán! Formáljuk át az aktuális feladatainkat, osszuk meg félelmeinket, hátha kapunk valakitől egy remek megoldó kulcsot a gond gyors felszámolásához.

merkur-skorpio

Akik az elmúlt hónapokban még nem unták meg a sok tehetetlen hánykolódást, most biztos megunják… Változtatni kell az ideológián, a gondolkodáson, nem kell megijedni a változásoktól, – azokból akad bőven. Ne féljünk a gyors tettektől, mert épp ez a magasabb fokozat hozhatja ki belőlünk a kreatívabb, eredményesebb Ént.

Ha azt érzed, hogy lassítanod kell az érthető, mert maga a hatás lassító jelleggel bír… de Te ne lassíts, hanem menj szembe kivételesen az égi hatásokkal.  Növeld a koncentrációt, ne törekedj minden áron biztonsági játékra, mert épp ezt akarják a külső erők elérni, de ha beadod ennek a derekad, akkor megint nem jutsz el a célig.

Egészség terén a belek, altesti szervek (nemi szervek is) legyenek védve, óvva, érdemes méregteleníteni. Ez utóbbit lehetőleg Fogyóhold ideje alatt tedd meg.

Mindennek a tetejébe a kommunikáció fókuszba kerül. Konfrontáció, morgás, harag, kiabálás mind megtörténhet, ám ez is a saját fejlődésünket szolgálja.

Jó időszakot kívánok!

Nóra

Személyes vagy online konzultációra bejelentkezés Nórához: +36 70 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .