ez + az

Rák hava | 2020. június 20.

A Rák jegyébe ér újra a Nap. Az Ikrek jegyet követi, az Oroszlánt előzi meg az állatövi sorban. A Rák jegy június 21. és július 22. közötti időszak uralkodója. 2020-ban, június 20-án, 22:44-kor lépi át a Nap a Rák ház küszöbét.

A június 21/22-ével kezdődő csillagászati hónap névadója az Ikrek és az Oroszlán közötti jelentéktelen állatövi csillagkép, amely az időszámításunk előtti 2000 évben volt a nyári napforduló otthona. (Jankovics Marcell: Jelkép kalendárium)

A továbbiakat ide vagy a képre kattintva olvashatod!

Ezzel a dátummal azonos megkezdődik a csillagászati nyár is. A zodiákus első Víz jegye (Rák) értelemszerűen megmozgatja az érzelmeket, más lesz az alkalmazkodásunk, a szokásosnál gyorsabban és hevesebben reagálunk a világ impulzusaira. Az érzelmi biztonságra való igényünk megerősödik, a családunk, a közeli barátok és az otthonunk fókuszba kerül.

2020 június 21-én Rák Újholdat ünneplünk, a Szaturnusz, a Plútó, a Vénusz és a Merkúr is retrográd – szinte minden lelassul és a döntések alapos megfontolást igényelnek. Mivel az égen összecsapnak az erősebbnél erősebb energiák, hát ne csodálkozzunk, ha ez megtörténik a Földön is. Persze, ami látszólag kellemetlen, az végül lehet nagyon pozitív is: meglátjuk, milyen energiák mozgatják pár- vagy egyéb emberi kapcsolatainkat, emellett fény derül végre arra, ki és mit vár a másiktól…

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: 06 70 311 6125 (Skype-on és Viber-en is)

2020. június 13. és augusztus 28. között tartósan Nyíregyháza, Debrecen és Hajdúszoboszló környékén megtalálható vagyok. Egyeztessünk időpontot, hogy megismerd a lehetőségeidet, lásd a jövődet.

Debrecen, Ebes, Nagyhegyes, Nádudvar, Kaba, Hajdúszovát:  Házhoz is megyek 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .