ez + az

Mars a Bakban | 2020. február 16.

A Bakban baktató Mars sok izgalmat hoz, de ez inkább erő, akarat fitogtatása, ami végül felfordulással, agresszióval és összezördülések sokaságával fenyegethet. Úgyhogy csak óvatosan!

Ezen jegyben tartózkodik 2020. március 30-ig, majd átlép a Vízöntőbe.

A Mars tüzes, kifelé áradó, mozgékony, erőteljes, akaratfitogtató energiákkal bír. A Bak sokkal inkább befelé tekint, csendben van, lassú, hűvös energiákkal teli. Az ellentétek pedig ez esetben kevésbé vonzzák egymást.

Mit tehetünk, hogy ne járjunk pórul?

Válasszuk az Arany középutat! Legyünk egyszerre aktívak és passzívak, de ne essünk túlzásokba. A semmittevés és a túlvállalás is hibás döntés. Alapozzunk a kevesebb néha több elvére.

Ebben az időszakban kevésbé leszünk lelkesek, annál inkább visszafogottak. Ám ebben a tudatos visszafogottságban mégis lesz eltökéltség. Jó eséllyel tudunk összpontosítani aktuális feladatainkra, ám, csak akkor, ha ezek számát mérsékeljük. Ismét visszaköszön a kevesebb néha több elve.

Óvatosan kell bánni a haraggal, kellő önuralommal elkerülhetjük a „bajt”. Azért is érdemes a harag helyett a megoldást és a kompromisszumot keresni, mert
– vezetés során tövig nyomni a gázt nem célszerű
– fogyókúrába kezdeni, de az éhezésre esküdni nem célszerű
– a szexualitás vad és elvetemült formáit most kipróbálni nem célszerű
– elhamarkodott pénzügyi döntéseket hozni nem célszerű
Bármit lehet, de csakis a lassan járj, tovább érsz elvének figyelembe vételével. Nehéz kettősség, fura szélsőségesség jellemzi ezen időszakot.

Aki nagyon tudatosan, lassan, de magabiztosan, tervezetten, kemény munkával halad előre, az lesz a Bak Mars hónapjainak igazi nyertese.

Kitartás 🙂

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: 06 70 311 6125 (Skype-on és Viber-en is)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .