ez + az

Patkány éve | Holdújév | Vízöntő Újhold: január 24.

„Ha megváltoztatod a beállítottságodat, meg fognak változni az életkörülményeid is. „ (William James)  

2020. január 24. 22:43

A Vízöntő Újhold meghozza a nagy reformációk idejét. Amit esetleges krízisként, akadályként, problémaként (kinek mi…) éltünk meg az elmúlt 6-8 hónapban, az lenyugodni látszik, s a nagy ébredés következhet. A 2020-as esztendő, azaz a a VIRÁGZÁS, FEJLŐDÉS éve már elindult, de a nagy fordulat a Holdújév pillanatától érezhető. Én érzem. S hozzád mikor jutnak el az impulzusok?  

A magam részéről mindig nagyon várom a Holdújévet, valahogy mindig sikerül nagy lendületet vennem, – persze, ez annak is köszönhető, hogy ekkortájt van a szülinapom. 2020. január 24-vel megérkezik a Patkány éve, a Disznó évét követve. Akkor végeztél jó munkát, ha kissé fáradt vagy. A szerencsés Patkány éve meghozza a mozgalmasságot és azon eredményeket, melyeknek a magvait már elvetetted a közelmúltban.

Kínai horoszkóp 12 jegyre itt van!

A Patkány évében szigorúan tilos a döntéseinket feleslegesen halogatni, emellett ideje lesz felismerni, hogy a pozitív változás szele már megérintett mindannyiunkat! A kínai filozófiában egyáltalán nem kedvező szám a 4-es. A lehető legszerencsétlenebb számnak vélik, mely szorosan összeforr a „halál” jelentésével. Ezt a számot így elkerülni próbálják, ha lehet, Kína szerte mindenhol.

Patkány év szerencse táblázata itt van!

A nyugati kultúrában másképp van, itt a jelentése fejlődés / megerősödés (2+0+2+0). Mivel nem Keleten, hanem Nyugaton élünk, tekintsünk a négyes számra örömmel!

A Patkány a kínai zodiákus első állata, lendületet, erőt kínál aktuális feladataink megvalósításához. Sok sikert!

Legfőbb feladatok: új fába vágni a fejszét, összefogni másokkal, meglévő tudást aktívan használni, tágítani a szellemi horizontot.

Kiemelten jó évük lesz: Tigriseknek és Patkányoknak, Sárkányoknak, Bivalyoknak.

Jó kilátásokkal kecsegtető évet ígér: Disznóknak, Kecskéknek és Majmoknak.

Alkalmanként nehézkes, kihívásokkal teli évük lehet: Kutyáknak, Nyulaknak, Lovaknak.

Vegyes tendenciákat hoz: Kakasoknak, Kígyóknak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .