ez + az

Mars a Mérleg jegyébe lép | 2019.10.04 06:22

A Mars jegyet vált, belép a Mérlegbe, – ahol nem igazán találja majd a helyét. Bár, rálelhet, némi kompromisszummal…

Ez az állapot semminek sem kedvez, legfőképpen az akaratnak és a cselekvőerő nem, úgy érezhetjük, talajt vesztünk, lebegünk, miközben stabilitásra vágynánk. Szélsőséges helyzetek, váratlan problémák sokaságát kell eltűrnünk.

A Mars 2015. november 13-án (is) a Mérleg jegyébe, s az a nap bekerült a történelem könyvekbe. Ekkor volt a párizsi terrortámadás. A békés, jó hangulatú koncert véres öldöklésbe torkollt. A Mars ellenségeskedést, támadást, harcot jelez, a Mérleg pedig harmóniát, finomságot, békét szeretne. Nos, ez a kettő nem fér meg egymás mellett. 2017. október 22-i jegyváltás esetén nem volt a párizsihoz hasonló drámai helyzet, s ezeket sorozatban összevetve úgy vélem, a 2019-es váltás sem hoz fájdalmas szituációkat.

Hozzávetőleg 6 hét alatt jut el a Mars újabb jegyváltásig, és nem fogja megkönnyíteni a dolgunkat ebben az időszakban. Szinte üldözni fog minket az emberi kapcsolatok témája, állandóan meg akarunk oldani valamilyen problémát, és ehhez képest inkább még több konfliktus generálódik körülöttünk.

Ezekben a hetekben csak a nagyon bátrak szakítsanak, váljanak, konfrontálódjanak – gyakorlatilag nehéz lesz nyert pozícióba kerülni.

Kitartást és erőt kívánok!

Nóra

Személyes vagy online konzultációra bejelentkezés Nórához: 06 70 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .