ez + az

Neptunusz retrográd a Halakban | 2019.06.22-től

Minden évnek, időszaknak, évtizednek, évszázadnak vannak kiemelten fontos napjai.

A 2019-es esztendőnek június 22-i napja ilyen.

A retrográd a Halak 18°43′-nél kezdődik és november 27-én, a Halak 15°55′-nél záródik.

Neptunusz a saját jegyében, a Halakban hátramenetbe kapcsol (retrográd), azaz tolat. 2012 februárjától uralja a jegyet, és igen erőteljes szerepet vállalt abból, miként hasson az egyénre és a társadalomra egyaránt, – rávegye az embereket arra, hogy a lelki témák felé forduljanak. Vegyék már végre észre, attól, hogy valami nem látható, még létezhet. Ideje, hogy az egyénben megbúvó tudást, rejtett képességet az egyén önmaga hasznára fordítsa. Eredmény: az ember önmagát gyógyítsa. Más kérdés, hogy mire jutunk, ám a feladat nem kivitelezhetetlen.

neptun-halak

Az, aki alapvetően inkább melankolikus, depresszióra hajlamos típus, nehezen fog rálelni a vágyott boldogságra ebben a periódusban. Nem lehetetlen, ám kemény és kitartó munka kell hozzá.

Azoknál, akik nem hagyják veszni a reményt, hanem táplálják a tüzet, és minden hamuban képesek még egy pici parazsat találni… nekik nem lesz gondjuk. Azok, akik az előző mondatot magukénak érzik, és egyébként még (nagyon) fiatalok, megélik a felnőtté válás minden pillanatát, és nem fognak csalódni. A több hónapos hátrálás idején sok fontos dolgot lehet lezárni: halogatott vizsgák, békülések, vagy végleges elengedések.

Ideje, hogy a saját gondolatainknak megfelelően cselekedjünk, stabil alapokat építsünk, és mindezt úgy, hogy nem válunk magamutogatóvá, amikor sikert, eredményt érünk el. A szerénység most maximálisan kifizetődik.

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: 06 70 311 6125 (Skype-on és Viber-en is)

2019. június 17. és augusztus 31. között tartósan – Debrecen és Hajdúszoboszló környékén – megtalálható vagyok. Egyeztessünk időpontot, hogy megismerd a lehetőségeidet, lásd a jövődet.

Debrecen, Ebes, Nagyhegyes, Nádudvar, Kaba, Hajdúszovát:  Házhoz is megyek 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .