ez + az

Mars a Rákban | 2019.05.16.

2019. május 16. 04:10

A Mars a Rák jegyébe lép, ami első nekifutásra nem tűnik kellemesnek, hisz

👉👉👉 tüzes Mars
👉👉👉 vizes Rák

…ugyanakkor az érzelmi transzformációk ideje ez. A bátraknak kedvez a szerencse. Azoknak a bátraknak, akiknek elegük van az illúziókból, álmok kergetéséből, és ki akarnak végre lépni az élet nagy hazugsághálójából. Ugyanakkor ez nem feltétlenül zajlódik könnyen vagy konfliktusmentesen. Igen, most bele kell állni a nehéz szituációkba is. Ki kell mondani, miből van nagyon elegünk.

Most kell fogódzkodót találnunk, s az elmúlt hónapok megoldatlan ügyeit újra elővennünk, s helyretennünk, lezárnunk. Fokozódó szenvedély lehet úrrá mindenkin, s ez olykor hatalmas vitákban csúcsosodhat ki. Könnyebben feldühödünk, s minden sértésre azonnal felhúzhatjuk az orrunkat. A most érkező bántásokat egy életen át nem feledjük, de kit érdekel? Ha végre magunk mögött tudhatunk olyasmit, amin már időtlen idők óta rágódunk.

Banális félreértések nehezíthetik emberi kapcsolatainkat. Megfutamodhatunk, és akkor nem változik semmi. Odaállunk és rendezzük. Mindegy, hová lyukadunk ki, de pont kerül a végére…

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: 06 70 311 6125 (Skype-on és Viber-en is)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .