ez + az

Vénusz a Halakban: 2019. március 26.

Vénusz a Halakban: március 26. 20:44

venus-halakban

Érzelmeink erősen fokozódnak, igencsak elmélyülnek,  reakcióink változékonyabbak lesznek, olyasmire is felkapjuk a fejünket, amire tán eddig sosem. Érzékenyebbek, romantikusabbak, egyben sértődékenyebbek lehetünk, ami a Halak Vénusznál egyáltalán nem csoda. Okos légy, és ne vegyél magadra mindent, ugyanis sok impulzus fog érkezni a külvilág felől, s oktalanul megnőhetnek a terheid, ha mindent magadra veszel.

Mit tegyél? Hallgass az ösztöneidre, figyelj az emberi kapcsolataidra, ha átadod magad a benned rejlő intuitivitásnak, akkor látni és tudni fogod, kit kell MOST elengedni, s kit kell MOST megtartani. AZ elengedés és megtartás jó döntéseket követel tőled, ugyanakkor érdemes meglépni, amit kell…

Új kapcsolatok születhetnek a következő hetekben, s ezek alapjai erősek, stabilak lehetnek, hidd el, hogy igenis le lehet tenni új barátság, új üzleti kapcsolat, új szerelem alapjait. Rajtad is múlik. Ha mindenki nyitottabb és befogadóbb lesz erre a típusú energiára, akkor meglepően jó emberi kapcsolatok alakulnak ki.

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: +36 70 311 6125 (Skype-on és Viber-en is)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .