Egyéb

Mars a Halakba lép | 2018. november 15-én

A Mars hangos dörömbölésének köszönhetően a Halak ház ajtaja kinyílik, s a nagy, vörös bolygó bebocsátást nyer oda. Oda a hideg, vizes közegbe… ahol aligha érzi maradéktalanul jól magát.

2018. november 15. 23:21

Végre nem az akaratos, aktív, alkalmanként erőszakos, törekvő vagy épp tolakodó oldalát fitogtatja tüzes barátunk, sokkalta inkább az intuitív, motivált, ösztönösen cselekvő Ént hozza előtérbe. Nem is tud mást tenni, a tűz harca a vízzel… s most a víz az úr 🙂 Más hasonlattal élve olyan periódus ez, amikor a megégett bőrt bekenik nyugtató géllel.

Még a kifejezetten harcias típusú emberek is kerülni fogják a konfliktusokat, egyszerűen nem akarunk majd küzdeni. Felmerül  bennünk a kérdés, hogy: Minek? Minek pazaroljuk az energiát?

mars-halak

Az egyetlen igazán jó dolog a következő pár hétben az, ha maximálisan hagyjuk magunkat inspirálni – BELÜLRŐL.

  • engedd el a kontrollt
  • hagyd, hogy a dolgok belülről fel/kiszakadjanak
  • jó a passzivitás
  • légy egységben önmagaddal

Jó időszak lehet ez abból a szempontból, hogy érzékenyebbek leszünk, picit szeszélyesebbek és intuitívabbak, – márpedig ezek a tényezők segítik a cselekvőerő kiteljesedését.

Mindemellett vigyázni kell a függőséget okozó szerekkel, könnyen magukkal ránthatják (ismét) azokat, akiknek már volt dolguk ilyesmivel.

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: 06 70 311 6125

Kérlek, like-old és oszd meg, segítsd a barátaid, ismerőseid fejlődését, ismeretszerzését! Köszönöm!
0

2 thoughts on “Mars a Halakba lép | 2018. november 15-én

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..