ez + az

2018. november 8: Jupiter a Nyilasban abszolút uralomban

Jupiter nagy dologra készül.  Belép a saját jegyébe: a Nyilasba ♐ . 12 esztendeje járt itt utoljára, s a különféle terjeszkedési, növekedési és gyarapodási folyamatainkat irányítja majd.

Ez itt a HATÁRTALAN LEHETŐSÉGEK IDEJE. De csakis okosan!

2018. november 8. 13:39-től 2019. december 2-ig.

Bő egy év a lehetőségek, az optimizmus és a bátorság bűvkörében. Ám, ahol van fény, ott akad árnyék is. Óvatosan kell bánni a következő gondolatokkal:

  • Sokat akar a szarka, de nem bírja a farka…
  • Fogjuk meg… és vigyétek!

Jupiter a saját jegyében – a Nyilasban – felerősít sok különféle hatást. Többek közt ilyen a befolyásolás képessége, a manipuláció, a rábeszélés. Bizakodó és pozitív energiákat kínál bő egy esztendőn keresztül, például erősíti az ismerkedésre, utazásra, költözésre és idegen kultúrák megismerésére irányuló vágyat. Ennek az időszaknak – ahogy már említettem -, negatív hozadéka is van: az emberek gondtalanok, felületesek és alkalmanként kicsinyesek lehetnek.

Mit tehetünk? Élvezzük a spirituális fejlődés lehetőségét, a természetben eltölthető időt, valamint a tanulás, elmélkedés és szellemi gyarapodás különféle lehetőségeit. Új távlatok nyílnak meg előttünk, s vétek ezekre könnyedén legyinteni, azt gondolván, „holnap is lesz egy nap, majd holnap megcsinálom…” NEM! Lehetőleg mindennek ragadd meg a gyeplőjét akkor, amikor az megadatik számodra.

Mint minden esetben (bármi is legyen az égen) legyünk tudatosak, ne kapkodjunk, cselekedjünk meggyőződéssel. Ha valamit nem ismerünk, inkább engedjük át az irányítást másvalakinek. Cselekedhetünk hitünk szerint, ám maradjunk racionálisak! Kerüljük el a befolyásolást, de azért hallgassuk meg mások véleményét – abból is lehet okulni, ötleteket gyűjteni. Jelentős horderejű problémákkal is képesek leszünk megküzdeni. A Nyilas Jupiter nem hagyja, hogy elménk megpihenjen.

Érdeklődők leszünk, könnyen lelkesedünk, ám így megnőhet a kalandvágy, ami akár bukáshoz is vezethet. Fókuszáljunk az igazán hasznos(nak tűnő) dolgokra, így csökkentjük a kudarcok számát.

Miközben Jupiter barátunk átszeli a Nyilast, igen erős késztetést fogunk érezni arra, hogy az elakadt dolgokat újra beindítsuk, a problémákat megoldjuk, s elhiggyük, a világ mégis lehet jó hely. Gyakori lesz a nyugtalanság, de mivel optimizmussal társul, így jóval nagyobb a felemelkedés lehetősége, mint a bukás veszélye.

Higgy a csodákban – léteznek!

Kérés nélkül is kapunk ösztönzést ahhoz, hogy bátran tágítsuk a szellemi horizontot, miközben új területeken próbálhatjuk ki magunkat. A régi elkötelezettségek zavaró tényezők lesznek…

Szélesebb perspektívában kell szemlélnünk a dolgokat, különben tényleg bebetonozzuk magunkat egy adott helyre, ahonnan nehéz lesz kimozdulni. Mindent meg kell szüntetni, ami a szűklátókörűséget idézi elő, valamint gátló körülményként van jelen a mindennapokban.

Eközben a Bikában járó Uránusz háttértámogatásával képesek leszünk sok régi és elavult dolgot végleg összetörni és radikálisan megváltoztatni. Sürgősen fel kell fedezni ismeretlen utakat, be kell kukkantani titkos helyekre, be kell vetni új eszközöket a célok elérése érdekében.

Így elérhető az elégedettség és a beteljesedés.

Javíthatunk a készségeinken, művelődhetünk, nyithatunk új kultúrák és szórakozási formák irányába. Különféle tetteink közben maradjunk becsületesek, széles látókörűek, nagylelkűek és optimisták. Ezen képességek egyvelege segíthet hozzá mindenkit ahhoz, hogy eljusson a vágyott célig, bölcsebb legyen, más irányból is szemlélje a világot. Ezzel is növelve a megértés és elfogadás képességét.


SEGÍTEK A TERVEZÉSBEN, SEGÍTEK, MIKÉPP FORDÍTSD A MAGAD JAVÁRA A 2019-ES ESZTENDŐT, HA TELJESEN TANÁCSTALAN VAGY A JELEN PILLANATBAN. GYERE EL EGY SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA! RÉSZLETEK ITT!


Amennyiben Nyilas Jupiter idején születtél, ilyen lehetsz:

Óriási az önuralmad, nehezen lehet téged felbosszantani, ám, ha kihoznak sodrodból, nehéz megbékíteni. Szereted, ha minden a legnagyobb rendben megy körülötted, ha minden úgy alakul, ahogy eltervezted. Ragaszkodsz elképzeléseidhez, szinte befolyásolhatatlan vagy. Makacsság a legfőbb jellemződ, az elveidet nem adod fel. Így nehézkes alkalmazkodnod.

Az ideális munkahely számodra az, ahol a munkavégzés helye és ideje lehetőleg rugalmas, emellett nem unatkozol, sokoldalúságodat kamatoztathatod. A tanulás nálad sosem ér véget, mindig találsz valamit, ami számodra érdekes lehet, amiről még nem tudsz eleget.

A barátság kiemelkedő szerepet játszik életedben. Szeretsz barátaid körében lenni, jó humorérzéked által a társaság középpontjává válhatsz, hiszen mindenkit képes vagy megnevettetni. Ezen kívül szívesen meghallgatod a másikat és tanácsokkal is ellátod azt, akinek szerinted szüksége lehet erre.

Szeretsz flörtölni, mindig keresed az újat. Érzelmileg és anyagilag is bőkezű vagy, társadnak mindent megadsz addig, amíg szeretetet, megbecsülést, rajongást és csodálatot kapsz cserébe. Ha nem adja meg mindezt neked, akkor elkerülhetetlen a félrelépés, keresel gyorsan egy új kapcsolatot, ahol megtalálod azt, ami az előzőben már nem volt jelen.

Szerencseszíned: kék
Szerencseköved: zafír
Szerencsevirágod: begónia
Szerencseszámod: 3, 4, 6
Szerencsenapod: csütörtök

12 thoughts on “2018. november 8: Jupiter a Nyilasban abszolút uralomban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .