Egyéb

Csodás Újhold a Skorpió jegyében – a belső vívódások ideje: 2018.11.07

A Skorpió havának Újholdja, november 7-én, 17:03-kor.

Belső vívódások, elengedések, küzdelmek, harcok, szurkálódások úton és útfélen… No és persze a hideg zuhany váratlanul, nesze neked, edd meg, amit főztél…

A Skorpió az állatövi jegyek közül igazi átalakuló, képes a transzformálódásra, akár fájdalmak árán is. Az újrakezdés energiái már-már nyomasztóak lesznek,á ellenállni óriási veszteséget hozhat. Ülj fel a változás hullámaira és éld meg, ami most megadatik. Érdemes átgondolni, milyen hibás mintákat követsz, s miként lehet ezektől megszabadulni. Ajánlott a régmúlt sérelmeivel is foglalkozni, talán most át- vagy újraértelmezhető minden egykori történés.

Mikor, ha nem Újhold idején kívánjunk valamit magunknak? Azon jellegű vágyak ideje a Skorpió Újhold napja, amikor a sérelmeinket felszínre kell engedni, hogy azok VÉGRE ORVOSOLHATÓAK legyenek.

Mondd ki bátran:

– mik a pontos céljaid
– hová igyekszel, mikor indulsz
– hogyan fogod a terveidet megvalósítani
– ki segíthet a fájdalmak megértésében, feldolgozásában
– mik a gátak, hogyan győzöd le ezeket

ujhold-skorpio

Ha vannak konkrét, jól megfogalmazott tervek, célok, akkor a megvalósítás is menni fog, de azt nem ígérem meg neked, hogy játszi könnyed lesz. Ugyanakkor az is biztos, hogyha csupán ímmel-ámmal fogsz neki a vágyak megfogalmazásának, akkor az út, amit be kell járnod, nagyon nehéz lesz és nem érsz a végére. Gondolkozz és tervezz nagy, kerek egészben, és most ne vessz el a részletekben.


SEGÍTEK A TERVEZÉSBEN, SEGÍTEK, HOGYAN FORDÍTSD A MAGAD JAVÁRA A 2019-ES ESZTENDŐT, HA TELJESEN TANÁCSTALAN VAGY A JELEN PILLANATBAN. GYERE EL EGY SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA! RÉSZLETEK ITT!


Példa: “Úgy szeretnék egy normális párkapcsolatot…”

– mit teszel ezért? Mit mersz kockáztatni?
– min vagy hajlandó változtatni MOST azonnal?
– mit tanultál az eddigi kapcsolatokból, s ezt miként fordítod a javadra?
– ki segíthet tisztá(bba)n látni önmagadat, helyzetedet, céljaidat?

Ha tudod, mire és/vagy kire vágysz, milyen körülmények közt, mit teszel meg ezért, akkor az elengedés és bevonzás is könnyebbé válik. Most lehet két legyet ütni egy csapásra…

Sok sikert!

Nóra

Kérlek, like-old és oszd meg, segítsd a barátaid, ismerőseid fejlődését, ismeretszerzését! Köszönöm!
0

1 thought on “Csodás Újhold a Skorpió jegyében – a belső vívódások ideje: 2018.11.07

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..