Egyéb

Merkúr a Nyilasba lép | 2018. október 31.

Minden jegyváltás együtt jár a gondolkodás, a tettek, cselekedetek és kimondott szavak megváltozásával. Ez esetben a feszültség az, ami kissé összegyűlhet, és gyakorta találjuk magunkat szembe azzal a helyzettel, hogy mást gondolunk és bizony mást cselekszünk. Ám, az is lehet, hogy ez meglepően jó dolgokat eredményez…

Merkúr elhagyja a vizes Skorpió jegyért és a Nyilasba lép:

2018. október 31.

Gyakran meg akarunk majd magyarázni mindent. Még azt is, miért fehér a fal, vagy miért van négy kereke egy autónak. Legfőképpen a megérzéseket akarjuk majd konkrét algoritmusokkal leírni, és bátran kijelentem… nem fog sikerülni.

Fogadjuk el, hogy mindösszesen pár hétig néha egészen komoly gondolati bonyodalmakat hozunk létre, – nevezhetjük összeesküvés elméleteknek is. Ez valójában egy rendkívüli szellemi energialöket, amit lehet jó dolgokra is használni. Megkérdőjelezések helyett, egyértelmű és tiszta dolgok bepiszkítása helyett arra koncentráljunk, ami függőben van, és tényleg választ kell rá találni. Ugyanis az ilyen helyzetekben a kialakuló és eltérő hozzáállás pont a segítségünkre lehet. Szóval, csak bátran és okosan, előre ne hátra, és csak olyan témát feszegessünk, ami tényleg megoldatlan. Ami tiszta, rendezett, ahhoz ne nyúljunk.

Kellemes időszakot!

Nóra

Személyes vagy online konzultációra bejelentkezés Nórához: +36 70 311 6125

Kérlek, like-old és oszd meg, segítsd a barátaid, ismerőseid fejlődését, ismeretszerzését! Köszönöm!
0

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..