Egyéb

Bika Telihold | 2018. október 24.

A Skorpió havának Teliholdja a Bika jegyében tetőzik:

2018. október 24. 18:46

Éljenek a felismerések. Felismerések, melyek elvisznek minket a felszabadultság állapotához, valamint a továbblépéshez. A továbblépéshez, ami már egy kicsit az új esztendőhöz is kötődik. Fontos döntéseket érdemes ezen a napon meghozni.

Ezt a hetet erőteljesen meghatározza a Bika Telihold, de más szempontból is különleges érzések ölelnek bennünket körbe. A feszültség és a felszabadulás érzése egy időben harcol bennünk, mindenki talál magának új feladatot.

Összességében minden eljut ezen a napon hozzánk információként, amire csak szükségünk van, csupán figyelni kell az égiek üzeneteit, hogy alkalmazhassuk is jövőnk formálása érdekében. A sorsunkon is tudunk fordítani, ez mindannyiunk számára egy jelentős pillanat.

Próbáljuk megtalálni a test, a szellem és a lélek egyensúlyát, másképp nem fogjuk meglelni a számunkra megfelelő utat. Ha figyelünk, felfedezhetjük, hogy milyen visszatérő sorsfeladat bukkan fel ismét életünkben, ami elől most már tényleg nem érdemes megfutamodni.

Természetesen a Telihold energiáival megtűzdelt nap remek alkalmat nyújt a tisztuláshoz, szellemi és fizikai szinten egyaránt, sőt, otthonunk tértisztítását is érdemes (még) ma elvégezni.

A Telihold időszaka a megfelelő pillanat arra, hogy tisztító rituálékat hajtsunk végre. A Hold fénye képes megvilágítani olyan dolgokat is, melyek eddig nem voltak egyértelműek számunkra és most, hogy szembenéztünk velük, már nem is jelentősek többé.


A Te horoszkópod elkészítéséhez időpontkérés: 06 (70) 311 61 25


Kérlek, like-old és oszd meg, segítsd a barátaid, ismerőseid fejlődését, ismeretszerzését! Köszönöm!
0

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..