Egyéb

Merkúr – Vénusz együttállás a Skorpióban

Ez a kapcsolat rövid idejű, ám annál velősebb és izgalmasabb, telve érzékiséggel és szexualitással…

2018. október 13-18. közötti időintervallumban a Merkúr bolygó együtt halad a Vénusszal. A Skorpió jegyében teszik ezt. Eme két könnyed, gyors mozgású bolygó összekapaszkodik, és erőteljes támogatást biztosítanak egymásnak.

Hogyan gyakorol ez hatást a mindennapokra? Rád, aki már birtokában vagy ennek az információnak? 6 nap, amikor kicsit kifordulhatsz önmagadból…

Azok, akiknek van párkapcsolatuk komoly kihívások elé kerülnek. El kell engedni a múltat, a régit, mindazt, ami már nem épít, csak visszafog. Tiszta lappal kell indítani és/vagy folytatni a meglévőt. Csak és kizárólag ahhoz az emberhez kapcsolódj, akihez a biztonságérzetet, a hitet és a kellő szabadságot tudod kötni. Érdemes összefoglalni, elemezni az eddigi közös megéléseket, sikereket és kudarcokat is, majd elengedni, ami már nem szolgálja a fejlődést.

merkur-venusz

Október ezen néhány napján a legtöbb működő párkapcsolatban vadonatúj fejezet indul, épp ezért kiemelten lényegessé válik, hogy ezt ne feltétlenül vagy átgondolatlanul a kapcsolat azonnali felrúgásával, hanem sokkal inkább a megújításával, renoválásával, frissítésével érd el. (mosógépet sem cserélünk azért, mert nem működik, először hívjuk a szerelőt, hátha menthető…)

Aki képes ennek a feladatnak a megvalósítására, annak hosszú távon, örömtelien és a fejlődés lehetőségével adatik meg a folytatás.

Aki pedig keres, most könnyen talál flörtöt, kalandot, egyéjszakás meséket – vagy annál i többet!

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: 06 70 311 6125

Kérlek, like-old és oszd meg, segítsd a barátaid, ismerőseid fejlődését, ismeretszerzését! Köszönöm!
0

1 thought on “Merkúr – Vénusz együttállás a Skorpióban

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..