ez + az

Miért nem jutsz egyről a kettőre? Ezen 6 ok miatt nem:

Nem, nem fogok hosszas leírásba bonyolódni, részletesen fejtegetni – semmit. Elmondom nekem és a klienseimnek, a rám figyelő embereknek mi vált be. Mi az a 6 dolog / ok / körülmény / helyzet / szituáció, amin ha módosítasz, meg fog változni drasztikusan, valamint JÓ IRÁNYba az életed.

Mert nem hiszed el…
És tényleg nem. Nem vallásról beszélek, hanem hitről. Amennyiben csinálsz valamit, és csak azt szajkózod, hogy ehhez nem vagy elég ügyes, talpraesett, tapasztalt, akkor az nem fog sikerülni. Bármi legyen a feladat, az eredmény egy tákolmány lesz, amit talán az adott körülmények közt Te is és mások is „kényszerből” elfogadnak, de sok köszönet nem lesz benne.
HIT: hinni, hogy képes vagy bármire. Képes egy feladat elvégzésére, a maraton lefutására, önmagad megsegítésére.

Tarot tanfolyam Nórával október 8-9-én!
Cigánykártya tanfolyam Nórával október 1-2-án!

Mert nem áldozol fel/rá elég időt…
És tényleg nem. Majd holnap. Majd jövő héten. Majd amikor süt a Nap, nem esik az eső, vagy ha végre valaki megmondja a tutit, na, majd akkor megcsinálod. Veszett fejsze nyele. Most csináld.
Áldozat: idő, energia, figyelem, fókusz, aprólékosság, részletesség. NEM! Nem pénz kérdése! Áldozatot hozni valamiért NEM pénz, hanem elkötelezettség és elhivatottság kérdése.

Mert másokra vársz…
És tényleg. Majd, ha a férjem, gyerekem, főnököm, iskolatársam… Miért ők? Miért nem Te teszed meg az első lépést? Miért vársz a csodára, a sült galambra? Mire is vársz tulajdonképpen?
Az átlag életkor 2010-ben (világátlag UNWPP adatai alapján) 67,2 év volt.
Tudjuk, hogy életünk egyharmadát elvileg alvással töltjük. Azaz 44,8 év aktív. Mit csinálsz ebben az időintervallumban? Tényleg aktív vagy?
* Mi történne, ha reggelente 30 perccel korábban kelnél, s tegyük fel, naponta (bármikor az ébrenléti időszakban) ebben a 30 plusz percben angolt tanulnál? Lehet, hogy 2 év alatt megtanulnál magas fokon angolul?
* Mi történne, ha reggelente 30 perccel korábban kelnél, s tegyük fel, naponta (bármikor az ébrenléti időszakban) ebben a 30 plusz percben csak a gyerekeddel foglalkoznál?
* Mi történne, ha reggelente 30 perccel korábban kelnél, s tegyük fel, naponta (bármikor az ébrenléti időszakban) ebben a 30 plusz percben tanulnál és diplomát szereznél?
No, ezt hívják áldozatnak, nem mindenki hajlandó erre.
Amennyiben 20 évet hajlandó vagy (fel)áldozni, akkor:
20 év alatt hozzávetőleg 219000 percet nyersz napi 30 perc többletaktivitással. Ez 3650 óra! Ez rengeteg idő! Ezért kelek én minden nap reggel 05:30-kor 🙂

Mert nem tervezel…
És tényleg nem.  Csak úgy belevágsz, nekikezdesz, mindegy, majdcsak alakul valahogy alapon… Nincs egy élhető tematikád, és talán nem teszel különbséget fontos és lényegtelen között. Mindent el- vagy felvállalsz, nem szelektálsz, aztán elúszol időben, és semmi sem készül el, max. ímmel-ámmal. Húzz határozott vonalat a lényeges és a lényegtelen dolgok, ügyek, tennivalók között.

Ingatábla használata, ingázás tanfolyam október 23-án!
Névelemzés képzés: mit is rejt a neved? Október 22-23-án

Mert nem dicsérsz…
És tényleg nem.  Miért nem veregeted meg a saját válladat és mondod ki, „huh, ma remek munkát végeztél barátom!” Pedig erre szükség van! Óriási szükség! Kell a jutalom és az elismerés. Másoktól is jól esik, ám önmagadtól a legtisztább energia. Tedd meg!

Mert nem hálálkodsz…
És tényleg nem. Oly sokan hiszik azt, hogy van… Van kedvesség – ingyen. Van jó szándék – ingyen. Van adakozás – ingyen. Van tanácsadás – ingyen. Nem, semmi sincs ingyen, mindennek van valami  ára. Sok dolognak csak egy
– köszönöm
– hálás vagyok
az ára. Ám, ha ezt sem kapja meg a környezet, előbb-utóbb elmarad a segítség.
Erre van egyébként remek megoldásként a Hálanapló rendszere.

Boldog napot neked!

Nóra

Szatmári Nóra vagyok, asztrológus, tarotológus, mentális segítő, bestseller könyves író, alkotó, a biborcsillag.hu blog alapítója és írója. Diplomáimat a Külkereskedelmi Főiskolán, a Kodolányi János Egyetemen, majd 2022-ben a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. De… ezek csak címkék, és javarészt nekem fontosak. Sokkal lényegesebbnek tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat és tudásodat képes vagy felhasználni önmagad fejlesztésére és életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet adom tovább, hatékony módszerekkel.

Ezt is olvasd el, ismerd meg további gondolataimat:
* Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?

* Miért nem jutsz egyről a kettőre? Ezen 6 ok miatt!
* Az elnyomó emberek 10 ismérve
* Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
* Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
* Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
* Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
* Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
* Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
* 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!
* Üzenet közvetítés eltávozott szeretteinktől

* Átok? Rontás? Negatív energia? Van ellenszer!
* Házszentelés, lakásszentelés, tértisztítás

2 thoughts on “Miért nem jutsz egyről a kettőre? Ezen 6 ok miatt nem:

  1. Amúgy ez mind igaz. Néha magamon is észlelem, bár alapvetően én egy eléggé megoldó fajta vagyok 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .