ez + az

Miért működik a TAROT?

A Tarot alapvetően az életvezetés művészetéhez nyújtott segítség, útmutató, de igazából nem jóslat, bár sokan „ledegradálják”.

A Tarot alapvetően az életvezetés művészetéhez nyújtott segítség, útmutató, de igazából nem jóslat, bár sokan „ledegradálják”.

A Tarot egy archetipikus, ismétlődő nyelv a befogadó számára, – a kommunikáció felelősségteljes, univerzális eszköze és személyes útmutatás, mely ugyanakkor magába foglalja és összevonja a jövőbelátás titkos kódjait és egyszerű kulcsot ad a kezünkbe az élet, a szerelem és a mindennapok természetes szabályaihoz.

Minden Tarot kártya egy dinamikus, egyénre vonatkoztatható iránymutatást jelenít meg, mely a különböző világok közti energiamozgást, szimmetriákat tárja fel képekben, és kapcsolatot teremt saját emberi természetünkkel, tapasztalatainkkal, ugyanakkor egyértelműen rámutat a köztünk és a nagy egész közti összefüggésre is. Olyan, akár egy mágikus, kozmikus, holografikus diszkógömb, mely ezernyi arcával és aspektusával visszatükrözi személyiségünket. Az egyénre vonatkozó minták, szabályrendszerek és önmagunk által generált struktúrák harmóniája és formája a Tarotban tényleg gyönyörű, alakítható formában mutatkoznak meg.

Az útmutató természetesen intuitív, vagy lehetetlennek tűnő és akár ellentmondásos, no és igen intim dolgokra vet(het) fényt, mely a velünk született lehetőségekre is rámutat, a kockázatokra, melyeket vállalnunk kell, s feltárja azt, hogy valójában milyenek vagyunk a lelkünk legmélyén. Mindez tükörképe lesz mindannak, ami hozzánk tartozik, amivé váltunk, amilyen fejlődés még előttünk áll, és amit szeretünk.

A Tarot egy univerzális mintarendszeren alapulva működik. A Tarot kártya olvasója önnön magát is megnyitja előttünk, miközben rápillant jövőnkre és képes nagy beleérző képességével minden jelet az individuumunkra jellemzően olvasni, és átadni a kártyák üzenetét számunkra.


Saját Tarot elemzést szeretnél, elismert sorselemzõ segítségével?

Keresd Nórát, kérj idõpontot:

+36 70 311 6125


A Tarot architektúrája olyan komplex összefüggéseket tár fel előttünk, melyek segítenek széles rálátást biztosítani a világ rendjére, ütemes működésére, a logikus körforgások struktúrájára és persze csodás titkokra.

Ebben a könyvben megosztottuk egymással a feladatokat, és a történelmi eredet mellett, komplex összefüggéseket tárunk fel, persze nem marad ki a sorból a Nagy Arkána képi szimbolikájának ismertetése, azzal az értelmezéssel, melyet mi csatolunk hozzá.

Az asztrológia, a numerológia, a kabbala összefüggések és sok egyéb mellett elkerülhetetlen, hogy alkalmanként visszanyúljunk azokhoz a történelmi személyekhez, akik nagyban hozzájárultak az elmúlt 250 évben ahhoz, hogy a Tarot ne vesszen végképp a múlt homályába.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .