ez + az

Vénusz a Skorpióba lép | 2018. szeptember 9.

Általában igaz, hogy Skorpió érintettségnél extra mennyiségű karmikus történet, eltemetett ügy, múltbéli sérelem szakad fel. Ez a helyzet képes túlterhelni a jelent, eltorzítani a hitet, túlbonyolítani a vélt és valós sérelmeket, növelni a feszültséget, vagy akár pánikot is okozhat.

2018. szeptember 9. 11:26

Vénusz jelenléte elsősorban a párkapcsolatokat jeleníti meg, a Skorpióban pedig megállíthatatlanul előjönnek a régi fájdalmak: akár előző életből fakadó problémák, de persze a jelen és a közelmúltra ez ugyanúgy igaz. A régi, megoldatlan ügyek most váratlanul újra felbukkanhatnak, viszont nem feltétlenül követelnek megoldást. Csak akkor lesz belőlük ismét probléma és fájdalom, ha Te magad elkezdesz újra ezeken a témákon rágódni.  Ne turbózd magad feleslegesen, ne láss bele a dolgokba többet, mint amennyit egyébként tartalmaznak. A fehér fehér, a fekete meg fekete. Pont. Nem kell a dolgokat bármi áron bolygatni, attól aligha fognak megoldódni.

painting-63186_640

Második – nem elhanyagolható – feladata Vénusznak a hölgyek megjelenítése. A nőiséggel együttjáró látványos, de semmiképpen sem kellemes tüneteink lehetnek. Az altesti régióban akár fertőzés, gyulladás is kialakulhat, a bőrön pedig megszaporodhatnak a pattanások, aknék, bőrpirosodással is számolhatunk.

Fontos feladat: a nőnek nővé kell válnia mindenféle téren. Kívül és belül. Lelkileg és szellemileg. Menni fog? Nem könnyű, de próbálkozz. Ha teszel az ügyért, haladni fogsz. A haladás változás. A változás eredmény. Sok sikert!

Nóra

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: 06 70 311 6125

1 thought on “Vénusz a Skorpióba lép | 2018. szeptember 9.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .